Venger napravio Emeriju problem koji će baš teško "ispeglati"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.05.2018.
07:41
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate brojke jasno je šta je glavni kamen spoticanja u Arsenalu...

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Najveći problem sa kojim bi Unaj Emeri mogao da se suoči u Arsenalu je podeljena svlačionica.

Ovo je nasledio od Vengera, česte svađe među igračima i pre svega upiranje prstom u Mesuta Ozila, da mu nije stalo i da je jednostavno izgubio svaki motiv.

U pozadini svega krije se njegov mamutski ugovor.

Naime, Nemac je uspeo da izdejstvuje ugovor na tri i po godine (da nije potpisao sada bi bio slobodan) vredan blizu 20 miliona evra.

To je potpuno podelilo igrače, Remzi sada odbija ponudu jer bi bio mnogo manje plaćen od Nemca, a Emeri želi da Velšanin bude jedan od ključnih igrača tima.

Kolika je razlika između Ozila i ostatka ekipe neka posvedoči ova činjenica. Prvi najplaćeniji posle Nemca je Obamejang koji zarađuje gotovo duplo manje, a Mihtarijan i Lakazet imaju tri puta manju platu od Nemca.

To je kamen spoticanja koji je ostavio Venger u strahu da će posle Sančeza, izgubiti i Ozila, ali u tom trenutku je verovao da će ostati u klubu.

Sada Emeri mora da smiri strasti, ali i da ubedi Remzija da prihvati novi petogodišnji ugovor inače se Velšanin narednog leta otići kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 31.05.2018
11:41

Ozil dosta precenjuje sebe.

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 31.05.2018
10:32

Ozila treba odmah posle svetskog prvenstva (uz nadu da će odigrati dobro) staviti na transfer listu. Mustafija, ne treba stavljati na transfer listu, jer je to uzaludno trošenje vremena, već ga sutra s noge na nogu oterati od Emirata. Zatim prodati Pereza, Beljerina (ako se može uzeti dobar novac), Velbeka, Mihtarijana, Ivobija, Elnenija, te evenutalno i Džaku. A onda od tog novca probati dovesti nekoliko mladih igrača i graditi novi tim.

avatar
Непобедиви
Thursday, 31.05.2018
14:25

Ne moze to tako. To je neozbiljno. Slazem se da je potrebna cistka, ali sistemski odradjena. Najbezbolnije je uvoditi po 2-3 igraca u sistem i isto toliko izbacivati iz istog. Inace, Perez ce dobiti sansu (barem u predsezoni) jer ga Emeri ceni.

avatar
Непобедиви
Thursday, 31.05.2018
09:58

Nije mu Venger dao taj ugovor, vec uprava kluba. Venger se nista nije pitao u poslednjem prelaznom roku, valjda je to svima jasno. Mesut je prva zvezda tima bez obzira sto mu se desavalo da nestane na odredjenim utakmicama bilo je veoma bitno da ostane u klubu, posebno nakon odlaska Sanceza. Inace, ugledni Tajms pise da je Remziju ponudjen novi petogodisnji ugovor sa znacajnom povisicom.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 31.05.2018
09:12

Svakako da Ozil svojim predjasnjim igrama nije zasluzio takav ugovor,ali i pored svega ja opet ocekujem od njega da bude bar kao u Realu.Venger je previse bio popustljiv prema igracima i dozvoljavao im svasta...

avatar
Непобедиви
Thursday, 31.05.2018
14:22

On i jeste kao u Realu, samo sto su u Realu akcije zavrsavali Ronaldo, Benzema i Di Marija, dok je u Arsenalu situacija nesto drugacija.