Venger nagradio Akpoma novim ugovorom!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 04.02.2015.
19:58
Izvor: Sportske.net

Čuba Akpom je posle pravog egzodusa napadača sa Emirata dobio priliku u Arsenalu, i sjajnom igrom protiv Aston Vile izborio novi ugovor!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Mladi napadač Arsenala Čuba Akpom ima 19 godina.

Njemu je ugovor isticao na kraju ove sezone, a interesovanje za njega su pokazali mnogi klubovi iz Čempionšipa i Premijer lige, ali i Borusija Dortmund!

Venger mu je dao priliku protiv Aston Vile, koju je Arsenal razbio sa 5:0, i mladi napadač je odigrao odlično.

Iako nije postigao gol, ušao je u nekoliko šansi, odigrao nekoliko prelepih akcija sa saigračima, i to je Vengeru bilo dovoljno da potpiše sa njim novi ugovor na četiri i po godine.

Akpom je u Arsenalu od 2002. godine, kada je imao samo sedam godina.

Prošao je sve mlađe selekcije i osvojio mnogo trofeja sa mlađim timovima Arsenala, a sada se nada da će dobiti i veću priliku u seniorskom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Wednesday, 04.02.2015
21:08

Dobar potez Vengera kao i uvek drzi mlade igrace da se razvijaju u pravi klub , Akpom ce za par godina biti odlican i sad je veoma dobar i talentovan to se video na utakmicom protiv Aston Vile. Clan mlade Engleske Reprezentacije je pratio sam ga dao je golova i za mladu Englesku reprezentaciju ali u Arsenalu imace buducnost po stil igre lici na Anrija jos kad je bio mladji i po kvalitetu ima neke slicnosti sa Loica Remija iz Celzija. Pravi potez Vengera poslao Sanoga na pozajmici dao je sansu Akpomu ovaj ce je iskoristiti sigurno na dobar nacin.,