Venger: "Kejnu je mesto u reprezentaciji Engleske"

Autor: Beta Beta
subota 07.02.2015.
19:57
Izvor: Beta

Menadžer Arsenala istakao da bi napadač Totenhema, koji je danas na 'Lejnu' presudio njegovom timu, trebalo da dobije poziv selekotra 'Gordog Albiona' Roja Hodžsona.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Totenhem je danas na Vajt Hart Lejnu posle preokreta pobedio Arsenal sa 2:1. "Tobdžije" su povele u 11. minutu preko Mesuta Ozila, a Hari Kejn je doneo pobedu Totenhemu golovima u 56. i 86. minutu.

Kejn je u 34 utakmice ove sezone postigao 22 gola.

"Kada igrač postigne toliko golova morate da ga pozovete u reprezentaciju, ili će mu neko drugi ponuditi državljanstvo",
rekao je Venger, preneo je 'BBC'.

Selektor Engleske Roj Hodžson gledao je uživo utakmicu londonskih rivala, pošto prati igrače povodom okupljanja za utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije 27. marta i prijateljski meč sa Italijom, četiri dana kasnije.

22-godišnji Kejn može da igra i za Republiku Irsku, pošto mu je otac odatle, ali je igrao za Englesku u svim mlađim selekcijama i izrazio je želju da nastupa za "A" tim.

"Hari je danas pokazao da je veliki igrač, da dobro igra, ali mislim da još može da napreduje i moramo da ga guramo da razvije veliki potencijal", rekao je menadžer Totenhema Maurisijo Poketino.

Hari Kejn je rekao da je zadovoljan nastupom u svom prvom severno-londonskom derbiju.

"Ovo je bio moj prvi londonski derbi i bilo je neverovatno. Kao mali sam gledao mnogo takvih utakmca, a ovaj osećaj nikada neću zaboraviti. Srećan sam zbog ekipe i kluba. Ovo je poseban dan. Radim na mnogim stvarima, želim da popravim igru i kada udjem u šanse imam mnogo samopouzdanja. Uživam u fudbalu i igram sa osmehom na licu", rekao je napadač 'Pevaca'.

"Engleska neće igrati do marta i do tada ima još da se igra. Moram da nastavim ovako, da dajem sve od sebe za tim i videćemo šta će se dogoditi", dodao je Kejn.

Posle 24 kola u Premijer ligi Totenhem zauzima peto mesto na tabeli sa 43 boda, a Arsenal je šesti sa bodom manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke