Venger ima predlog za Zidana, postoje samo dve opcije!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.12.2018.
17:14
Izvor: Sportske.net

Francuz želi da pomogne zemljaku.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Obojica trenutno nemaju klub. Venger je nakon 22 godine napustio kormilo Arsenala i sada uživa u zasluženom odmoru, ali je najavio da će uskoro ponovo sesti na klupu nekog tima. Zidan je napustio Real Madrid nakon osvajanja Lige šampiona i to tri puta. Venger sada želi da pomogne svom mlađem sunarodniku kako bi pronašao novi posao, a da li to znači da je on odlučio koga će da vodi u narednom periodu?

Real se muči nakon odlaska Zidana, a ni otpuštanje Lopetegija nije pomoglo., ali to nije Zidanova briga trenutno, on mora da donese vrlo tešku odluku.

"On je u veoma teškoj poziciji. Bio je u najvećem klubu na svetu i ja verujem da on ima samo dva moguća izbora trenutno. Da vodi drugi najveći klub na svetu.

Mora da odabere da li će sesti na klupu tima koji je spreman da osvoji Ligu šampiona i ostale trofeje ili da preuzme tim koji bi on gradio i bio uključen u njegov napredak. Ja bih izabrao drugu opciju", rekao je Venger.

Zidan se dugo povezivao sa Junajtedom, a sigurno je da bi tom timu bila potrebna rekonstrukcija. Šta je Venger odgovorio kada su ga pitali da li bi Zidan trebalo da preuzme neki engleski klub?

"Da, što da ne? Ako želite da radite na vrhunskom nivou, morate biti na ostrvu, takva je realnost. To je jedina zemlja gde se šest timova bori za titulu. Ostali šampionati, vi možete u decembru da kažete ko će biti pobednik, a tu su i zemlje gde možete u septembru da znate pobednika, poput francuske."

Zidan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 13.12.2018
18:44

Koji filmovi.... Pre pocetka se znalo da ce Man City uzeti PL.... Pre toga sd znalo 20 god zaredom da Man U uzima titule.... Pre Ferdzia Liverpul bio.... U Italiji Milan bio najjaci do 2006.Posle Inter do 2010, pa posle Juve preuzeo...

avatar
conecorleone
Thursday, 13.12.2018
18:39

Vreme ce pokazati da lige sampiona i trofeji sa Realom nisu nikakva slucajnost vec znanje fudbalskog maga,Zinedina Zidana. Hejteri ce morati da smisljaju nove razloge jer sreca i sudije nisu realna prica.