Venger filozof: ''Sve negativno želimo da pretvorimo u pozitivno''

Autor: Beta Beta
utorak 01.03.2016.
12:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da nije zadovoljan rezultatima na poslednje dve utakmice, ali želi da sve negativne stvari iz mečeva protiv Barselone i Mančester junajteda pretvori u pozitivne i nastavi borbu za trofeje.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

"Nismo zadovoljni rezultatima na poslednje dve utakmice. Došlo je do pada koncentracije u ekipi i za to smo platili ceh. Želimo da sve negativno iz tih utakmica pretvorimo u nešto pozitivno, da stvorimo više solidarnosti u ekipi i nastavimo borbu za trofeje", rekao je Venger na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Svonsija u Premijer ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Arsenal je prošle nedelje pretrpeo dva poraza - od Barselone u Ligi šampiona i Mančester junajteda u Premijer ligi. "Tobdžije" u prvenstvu Engleske zauzimaju treće mesto sa 51 bodom, pet manje od lidera Lestera i tri manje od gradskog rivala Totenhema.

"Želimo da damo sve od sebe do kraja sezone", dodao je on.

Londonski klub sutra na stadionu Emirejts dočekuje Svonsi u meču 28. kola Premijer lige.

"Ne osvrćemo se previše na poraze od Barselone i Mančestera, nastavljamo dalje, koncentrisani smo na Svonsi. Svaki meč na domaćem terenu je veoma bitan. Svonsi će se žestoko boriti, biće izuzetno posvećen, a siguran sam da će biti izuzetno organizovani u odbrani", rekao je Venger i dodao da ne zna da li će nedavno oporavljeni Dani Velbek ponovo biti u startnoj postavi.

velbek

Novinari su pitali Vengera da prokomentariše kritike fudbalskog komentatora Skaja i nekadašnjeg trenera Liverpula i Njukasla Grema Sunesa koji je izjavio da je "Arsenal šala od kluba" i da im nedosaje čvrst oslonac.

"Nikada nisam iznenadjen kritikama posle poraza. Uvek su preterane i emotivne, ali mi moramo da se nosimo s njima. Ne želim da se osvrćem na pojedinačne kritike, jer shvatam da su ljudi nekada izuzetno emotivni. Želimo da posmatramo situaciju iz više uglova i da se ona analizira objektivno. Verujem da se ovaj klub poštuje širom sveta, bez obzira šta neki pričaju"
, rekao je Venger.

"Ovaj klub je izgradjen na vrednostima, a ono što mi želimo da uradimo je da se one poštuju. Želimo da gradimo solidarnost svaki dan", rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 01.03.2016
18:05

Ja mislim da je kod tebe to obrnuto...

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 01.03.2016
17:04

Ove sezone smo imali najvecu sansu,i mi nismo iskoristili....

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 01.03.2016
15:35

Profesore..preterano **res.......

avatar
bebel
Tuesday, 01.03.2016
15:18

U sljedeće četiri utakmice Arsenal bi morao osvojiti 10 bodova ako želi ostati u utrci za titulu. Ako budu igrali kao protiv Uniteda, a to je bila igra na centaršut i jalovi posjed lopte, neće bit dobro...

avatar
Paisley > man scums
Tuesday, 01.03.2016
14:49

Venger smešan kao i uvek, autor teksta diletant kad koristi termin ,,filozof'' za prosipanje floskula

avatar
ZGtopnik
Tuesday, 01.03.2016
13:45

ma ti si smješan već godinama MUF mi je otvorio oći, ti si mlakonja bez obzira što jesi gosp. čovjek i to ti niko ne može poreći.ali trebaš muški nekada odreagirat ako treba ispljuskat igrača tipa Walcota protiv MUF, pa Fergi je baco kopačke i flaše po svlačionici. reci tim pic...... igrajte, grizite pa nečeš ovakvu šansu više nikada imat

avatar
Larion@
Tuesday, 01.03.2016
13:45

Sta rece ?! Eh profesore,vrednosti jednog velikog kluba ocitavaju se u broju trofeja,vrednuju se i postuju od strane armiju zadovoljnih i srecnih fanova i navijaca sirom sveta, a klub se solidarise i uzvraca poverenje konsultacijom, saradnjom i uvazavanjem njihovih primedbi,kritika, uslisavanjem njihovih zelja( naravno,kada je to moguce). Mnoga velika trenerska imena su svoj prestoj i posao zavrsili i izgubila za samo jednu promasenu sezonu, a ti si jos tu, tobzijama kidas zivce,ostale zasmejavas i zabavljas.Iskreno se nadam da ces karijeru zavrsiti sa titulom ove godine i na velicanstveni ces nacin napustiti pozornicu

avatar
ZGtopnik
Tuesday, 01.03.2016
14:22

bravo na komentaru, ali uzeo titulu ili ne neka pokaže svijet da je gosp. čovjek i neka da ostavku!

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 01.03.2016
13:34

Ovo mu je bila najbolja sansa da osvoji titulu...Ovo je najgora sezona Premijer Lige u istoriji,jedan Lester je prvi na tabeli a Arsenal ni tu situaciju ne moze da iskoristi,pa sta dalje da pricamo.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 01.03.2016
14:37

Pa taj Leister nije na srecu dobijao pa da je najgora sezona, zasluzeno su tu gde jesu, e sad to sto nemaju IME to je tvoj problem...

avatar
CR7
Tuesday, 01.03.2016
22:38

Gledaj ti dosadnu Primeru,a nas PL fanove pusti sa tvojom pricicom.