Veliko finale večeras, "Redsi" imaju ogromnu podršku iz Rima!

Autor: Stefan Matić
subota 01.06.2019.
15:36
Izvor: Sportske.net

Roma je u sezonama iza nas prodavala najbolje klubu iz Liverpula.

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Rimljani i dalje kubure sa naslednikom na klupi svoga tima, Klaudio Ranijeri je slobodan u potrazi za drugom sredinom. Od njegovog povratka bilo je jasno da je Italijan samo prelazno rešenje. Velike šanse se daju našem Siniši Mihajloviću da preuzme vruću klupu "Vučice", što bi svakako dalo novu interesantnu notu derbiju glavnog grada na "Olimpiku" sa Laciom.

Večeras se odigrava finalna utakmica evropskog klupskog fudbala, za titulu najbolje u Evropi će se boriti Liverpul i Totenhem, nešto posle 23 časova bi trebali da znamo ime pobednika na "Vandi Metropolitano".

Ono što je zanimljivo jesto to da će "Redse" podržavati upravo rimski klub, naravno zbog koristi svoga džepa. Naime, Alison i Mohamed Salah, bivši igrača kluba iz Serije A, imali su u svojim transferima ugrađenu opciju bonusa u slučaju da Liverpul osvoji titulu Lige šampiona.

Ako večeras slave Salah i drugovi, Romi ide zbirna suma od oko pet miliona evra, što bi moglo taman da se prebaci na konto računa za nekog kvalitetnog trenera.

Salah

Naravno ostaje samo da se ispuni i poslednji uslov a to je pobeda viceprvaka Engleske večeras u Madridu i podizanje šeste titule evropskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke