Veliki udarac za Junajted, teška povreda!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.08.2019.
14:51
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza od Palasa nove loše vesti.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, povreda Luka Šoa nije naivna.

Engleski reprezentativac se povredio tokom prvog poluvremena utakmice trećeg kola Premijer lige protiv Kristal Palasa, koju su "Orlovi" dobili sa 2:1.

Šo se praktično povredio sam od sebe, nije bilo kontakta kada se uhvatio za nogu, ubrzo je postalo jasno da će morati da napusti teren.

Stigle su i prve prognoze, engleski mediji javljaju da je u pitanju povreda zadnje lože desne nadkolenice, a očekuje se da će van terena provesti makar mesec dana.

Pauza bi mogla da bude i duža, ali više će se znati nakon novih testova.

Definitivno će propustiti duele sa Sautemptonom, Lesterom i Vest Hemom, kao i duele reprezentacije Engleske u kvalifikacijama za Euro 2020.

Ukoliko se ispostavi da će morati na dužu pauzu, mogao bi van terena da bude i za duele sa Arsenalom, Njukaslom i Liverpulom.

Ešli Jang će ga odmeniti u startnoj postavi, a zbog povrede Šoa bi u klubu mogao da ostane i Markos Roho, kojeg traži Fenerbahče.

Povredu je u duelu sa Kristal Palasom doživeo i Entoni Marsijal, u pitanju je povred butine, u klubu se nadaju da nije ozbiljnije prirode, a trenutno je njegov nastup protiv Sotona u četvrtom kolu pod znakom pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 27.08.2019
19:17

Staklene noge.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 27.08.2019
16:46

Ал ће нас пробијати по тој страни...

avatar
Filip1878
Tuesday, 27.08.2019
15:22

Ovog sam se ja bojao na kraju prelaznog roka. Levi bek nam je najtanja pozicija u ekipi. Samo Šou koji je imao strašnu povredu a i vidi se da fizički nije baš najspremniji. Sad se opet vraća Jang pa šta nam Bog da.

avatar
mrancic
Tuesday, 27.08.2019
20:20

I Roho.Veći problem povreda Marsijala.Ko će da daje golove?

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 27.08.2019
22:28

Verujem da vam nije lako uopste da gledate Janga. Tako je i nama bilo sa Alonsom. A ovo za reprezentaciju ne znam ni da li ga zovu, sta ce im. Imaju Cilvela i Rouza...