Veliki problemi Rome pred utakmicu sa Milanom

Autor: Beta Beta
subota 30.09.2017.
16:08
Izvor: Beta

Fudbalski klub Roma suočava se sa velikim problemima sa povredjenim igračima, pošto neće moći da računa i na Lorenca Pelegrinija na sutrašnjoj utakmici protiv Milana.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Kako su preneli italijanski mediji, Pelegrini je dobio grip tokom boravka u Azerbejdžanu, gde je Roma pobedila Karabag sa 2:1 u Ligi šampiona. Vezni fudbaler ima temperaturu i neće moći da pomogne klubu iz italijanske prestonice.

Povredjeni iz Azerbejdžana su se vratili i Dijego Peroti i Gregor Defrel, koji takodje verovatno neće moći da igraju protiv Milana. Upitan je i nastup Emersona.

Roma je duže vreme bez Patrika Šika, Rika Karsdorpa i Emersona Palmijerija.

Vezni red protiv Milana trebalo bi da čine Kevin Strotman, Danijele De Rosi i Radja Naingolan, dok je Maksim Gonalon verovatno izostati posle veoma lošeg nastupa protiv Karabaga.

Zbog problema sa izostancima u napadu, mesto desnog krila trebalo bi da zauzme Alesandro Florenci, koji je do sada igrao desnog beka.

Roma će gostovati Milanu u nedelju od 18.00 u sedmom kolu italijanske Serije A. Ekipe imaju po 12 bodova, ali domaćin ima utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 30.09.2017
17:22

E, moja Beta, nisi ti za dzabe Beta, a ne Alfa:-D Roma ima utakmicu manje.