Veliki problem za Čelsi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.09.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net

Nakon 30 minuta igre na "Stamford Bridžu", domaćin je doživeo veliki peh.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Čelsi je ugostio Mančester Siti u derbiju 7. kola Premijer lige.

"Građani" su lišeni pomoći Serhija Aguera, koji je pre par dana doživeo saobraćajnu nesreću, pa će propustiti najverovatnije oko 2-4 nedelje.

Sličan problem dogodio se u Čelsiju tokom susreta, kako je povredu doživeo Alvaro Morata.

On se požalio na povredu oko 30. minuta susreta, izgleda da je u pitanju zadnja loža, a Konte je morao da ga izvede iz igre, pa je na teren poslao Vilijana.

Tako su "Plavci" ostali bez klasičnog špica, iako je Italijan na klupi imao Bašuajia, koji je na prethodna tri susrerta postigao pet golova.

Inače, nakon 45 minuta igre u jugozapadnom Londonu, nije bilo golova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 01.10.2017
00:34

Ja ne shvatam logiku Kontea da ti ubacujes Vilijana i igras bez napadaca, okej, Bacuai nije mogao da se snadje, ali je trebao on da udje kada se Morata povredio. Celzi ima veliki problem, Hazard tek pocinje da se uigrava, VIlijan nista ne moze da uradi u jacim utakmicama, a Kante i Bakajoko koliko god da su dobri u defanzivi, ocajni su u ofanzivi, dok Fabregas ne moze da izdrzi taj ritam pa jedino oruzije su mu duge lopte koje bas i ne pomazu uvek. Ovde je Konte izgubio utakmicu, nije Siti toliko dobar kao sto je Celzi danas bio los.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 01.10.2017
18:20

Na Etihadu 1-3 kad smo izgubili, za tu utakmicu možeš da kažeš da je Siti zaslužio pobjedu i ipak na kraju 1-3. Ove utakmice smo gostovali na Bridgeu, bez tri jako važna igrača, boljeg testa u PL nema od ovog sinoć. Pep ga je nadigrao već prošle sezone jedino što to nije dalo rezultatski odraz jer su igrači masili sve moguće i to je po mnoge jako gorko, ovaj put se nije masilo Konte je već imao tonu sreće protiv nas kao što rekoh i sreća ima svoj kraj....

avatar
Ulquiorra Cifer
Saturday, 30.09.2017
23:44

Igrali smo odlicno, ali kad je izasao Alvaro bukvalno smo se raspali, mili vanili je bio ocajan. Zasluzio siti ez 3 boda

avatar
Enigma
Saturday, 30.09.2017
23:05

Bunkeraški Chelsea nije jednostavno imao šanse. lagana šetnja londonom za guuardiolu je ovo bila

avatar
NIKE
Saturday, 30.09.2017
21:28

Izlaskom Morate smo pali totalno, tek je došao, a već ovisimo o njemu.

avatar
theDarkKnightRises
Sunday, 01.10.2017
11:38

Vi ste.pali I pred izlaskom Morate posle toga vas nije bilo na terenu

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 30.09.2017
21:08

Nadam se da nista nije ozbiljno jer Alvaro je usao u formu i bilo bi jako ruzno da sad napravi neku vecu pauzu. Potreban nam je pogotovo kad je izasao osjetio se veliki gubitak napadacki po Celzi.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 01.10.2017
06:23

U svim ekipama fali po neki od odlicnih igraca..i pre pocetka se pisalo o klupi celzija koja je jako losa. Mislim da je povreda ko kod.pogbe pokazio je na misic kod aut linije. Junajted se nekako navikaje bez Pogbe,Mourunjo od Felainija napravi igracinu a tu je i Herera...ako je ozbiljnija povreda morate mislim da bacui nece opet biti prvi spic igrat ce te laznu 9 sa hazardom. Ono sto je pokuso konte od izlaska.morate ali nije djelovalo dobro.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 01.10.2017
17:10

Ne vjerujem da ce puno odsutan biti Morata. Pisalo se da nista nije ozbiljno i da ce propustiti samo mec reprezentativni sto je i dobro. Tamo bi ga samo istrosili i izlozili nekoj povredi nama ce biti svjez kad se vrati na teren.