Veliki preokret lisabonskih 'Lavova'!

Autor: Boban Filipović
nedelja 10.01.2016.
20:49
Izvor: Sportske.net

Lider portugalskog šampionata upisao novu pobedu, iako je na poluvremenu imao dva gola zaostatka.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Braga je golovima Eduarda i Rafe u finišu prvog poluvremena povela sa 2:0 na stadionu 'Žoze Alvalade' protiv Sportinga, ali je u drugih 45. minuta usledila rapsdojia zeleno-belih za veliki preokret i 14. prvenstvenu pobedu u sezoni.

Adrijen Silva
je u 57. minutu sa bele tačke smanjio na 1:2, Kolumbijac Fredi Montero je poravnao rezultat 15 minuta pre kraja utakmice, a konačnih 3:2 postavio je Alžirac Islam Slimani u poslednjem minutu regularnog dela meča.

Sporting,  koji je poslednji put bio šampion Portugalije 2002. godine, će tako sigurno zadržati minimum četiri boda viška u odnosu na Porto i Benfiku nakon 17. kola, tj. na polusezoni Primeire.

Zanimljivo, treneru 'Lavova' Žoržu Žezušu ovo je 49. utakmica u nizu u portugalskom šampionatu bez poraza. Poznato je da je on letos preuzeo kormilo kluba čije je boje branio kao igrač, došavši iz redova gradskog rivala Benfike koju je godinama vodio sa dosta uspeha.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Sunday, 10.01.2016
22:06

svaka im cast. gledao sam utakmicu igraju sa toliko elana i zelje a trener zesus je poseban prica. brajan ruiz igracina. titula ide lavovima.