Veliki peh za "Građane", znači li ovo da će se otvoriti u januaru?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 31.12.2017.
14:13
Izvor: Sportske.net

Povreda sputala Gvardiolin tim u prestonici.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon 45 minuta igre na "Selhrst parku" nije bilo golova.

Palas se dobro branio, a ni "Građani" nisu preterano blistali u napadu, pa su na kraju mreže ostale netaknute.

Najbitniji detalj prvog dela igre dogodio se u 23. minutu, kada se po drugi put na utakmici povredio napadač Sitija Gabrijel Žesus.

Nakon prvog puta uspeo je da se pridigne i nastavi meč, ali kod drugog je postalo jasno da će morati da napusti teren.

I sam Brazilac je shvatio "koliko je sati", pa je u suzama napustio teren, a čini se da bi mogla da ga očekuje još jedna duža pauza.


Zamenio ga je Aguero, koji je ubrzo potom imao i najbolju šansu na utakmici, ali ga je stativa sprečila da dovede "Građane" u vođstvo.

Ukoliko se ispostavi da će Žesus morati na duži oporavak, ne bi začudilo da u januaru Siti svim silama krene po Aleksisa Sančeza, za kog su interesovanje pokazali i minulog leta.

Letos su nudili i 60 miliona funti za usluge Čileanaca, kojem ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, a kako je jasno da ga bivši igrač Barse neće produžiti, "Građani" bi u januaru mogli da prođu i daleko jeftinije.

Pominjalo se da bi za 20 miliona funti mogli da ga presele na "Etihad", ali nema sumnje da će Venger tvrditi pazar, kako mu je Aleksis, uprkos situaciji sa ugovorom, neophodan za napada na mesto koje vodi u Ligu Šampiona naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Sunday, 31.12.2017
16:58

Ovo manje vise, al' De Brujne.. Steta kad se najbolji igraci povrede.

avatar
Maksimus
Sunday, 31.12.2017
16:09

Aleksis svejedno dolazi, a ovo ce tek da zagreje situaciju, deluje mi da je Zesus ozbiljnije povredjen, kao i De Brujne.

avatar
Mino Rajola
Sunday, 31.12.2017
15:33

E, sad kad je Žesus povređen i Aguero je često rovit, cena Sančeza da bi prešao u januaru je upravo skočila sa 20 na 40 miliona. Pa izvol'te. :-DnPL mogu izdržati, ali i u LŠ imaju najviše ambicije.