Veliki kompliment i motivacija, Matića pohvalio jedan od najboljih ikada u PL!

Autor: Stefan Matić
utorak 19.11.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Srpskog reprezentativca čeka bitna odluka.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaler Mančester Junajted se ne nalazi u Solskjerovim planovima, povrede i taktičke zamisli norveškog stručnjaka su mu dozvolile nastup na tek tri utakmice u Premijer ligi.

Spominje se januarski prelazni rok i selidba u Italiju gde bi ga otvorenih ruku dočekali Milan i Inter. Sa druge strane njegov ugovor ulazi polako u zadnjih šest meseci, Junajted ima opciju produžetka na još jednu godinu, ali kako stvari deluju izvesno je da do toga neće doći.

Ipak, Jaja Ture je odlučio da motiviše svog velikog rivala na teren.

"Nema sumnje da je Matić bio moj najteži protivnik. Bio je komplikovan, ne toliko brz, ali pametan i veoma snažan. Sa svim ostalim igračima sam izlazio na kraj, analizirao sam ih pre utakmica, ali sa Matićem nisam mogao to da radim", izjavio je najbolji afrički vezni igrač u PL za Tajms.

Jaja Ture

Videćemo da li tridesetjednogodišnjak ima i dalje snage da demonstrira svoje neosporne kvalitete, deluje da mu je prelazak u Junajted nije nimalo prijao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.11.2019
20:33

Prica o periodu od sezonu ipo koliko je Matic bio dobar sve posle toga je uzas.

avatar
Max 20 karaktera
Tuesday, 19.11.2019
15:55

Kakvi ste licemeri,svi novinari,i nasi i englezi. Kad je presao u Junajted, prvih 6 meseci svi pricali kako je Celzi napravio strasnu gresku,te Matic je sjajan... A sad se svi okrenuli protiv njega ko da on nikad nije bio odlican igrac

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
12:38

Bas bi bila fora da ode u Bolonju kod Mihajlovica:-D