Veliki čovek Luka Milivojević - Evo zbog čega klub i navijači obožavaju Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.04.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

Izrastao je u heroja Palasa, Hodžson kaže da nije video poštenijeg i boljeg momka, a ono što je uradio u subotu

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sećate se verovatno situacije kada je Benteke oteo loptu iz ruke Luke Milivojevića, šutnuo penal protiv Bornmauta i promašio, odnosno lišio svoju ekipu pobede.

Navijači i javnost su pobesneli, Hodžson je nemušto probao da objasni šta se desilo, da igrači sami odlučuju, ali da je Luka Milivojević čovek koji izvodi penale za Kristal Palas.

Srbin ništa nije komentarisao, svi koji ga znaju, znaju i zbog čega, tako je vaspitan, omiljen među saigračima i navijačima, dečko na koga se treba ugledati.

Luka je za vikend trebalo da šutne novi penal, dao ih je sedam u sezoni, ali on je prepustio Bentekeu kako bi Belgijanac popravio samopouzdanje.

"Napadač je, ne ide mu sa golovima, bilo je bitno da proradi. Mada i ako ne daje golove, on nam je mnogo pomogao ove sezone i ja sam mu zahvalan. Ja uvek i na prvom mestu gledam tim
", kaže Milivojević.

Hodžson je pre par nedelja rekao da nikada nije video igrača koji je tako spreman da pomogne ekipi, koji gleda napred i koji je konstantan i na treninzima i na utakmicama.

Zanimljivo, kada je dosuđen penal na klupi su pomislili da je dobra ideja da šutira Benteke, ali su ostavili Luki da odluči, kao kapitenu.

"To nema veze sa kapitenskom trakom, ja sam već bio odlučio da mu dam loptu da šutne, bitno je da postigne gol, i za njega i za tim"
, dodao je Milivojević.

Palas je dobio sa 5:0 i sada ima šest bodova više i meč više od Sautemptona koji je u zoni ispadanja. Do kraja imaju dva meča, biće im dovoljna jedna pobeda, protiv dva poslednja tima, Stouka ili  gotovo otpisanog VBA kako bi sigurno opstali.

Milivojević je ove sezone dao 10 golova, odigrao sjajno od kada je Hodžson zamenio De Bura i biće jedna od glavnih uzdanica Srbije na Mundijalu u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Monday, 30.04.2018
12:25

Luka majstore , u ledja na listi strelaca mu gledaju igraci poput Alexisa Sanceza , De Brujnea , Runija ... xaxaxa ko bi rekao

avatar
FanEngleskogfudbala
Monday, 30.04.2018
11:57

Luka je igracina,mnogo potcenjen u Srbiji.

avatar
chaki
Monday, 30.04.2018
12:08

Potcenjen od neznalica i navijaca jednog kluba