Velike promene u Monaku, Ribovljev je bivši, stiže legenda nemačkog fudbala za spas "Kneževa"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.12.2018.
14:01
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Monako je u velikim problemima i princ Albert će napraviti duboke rezove.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Kako prenose francuski mediji, princ Albert od Monaka će otpustiti predsednika fudbalskog kluba Monako Dimitrija Ribovljeva sa te pozicije.

Ribovljev je od 2011. godine na čelu kluba, pomogao je Monaku da se vrati u vrh francuskog fudbala, ali politika kluba da kupuje jeftino i prodaje skupo dovela je do toga da se "Kneževi" ove sezone, kao aktuelni vicešampioni Francuske, nalaze u zoni ispadanja.

Stvaralac velikih uspeha Leonardo Žardim je otpušten, na mestu šefa struke nasledio ga je Tijeri Anri, ali ni legenda francuskog fudbala ne uspeva da trgne "Kneževe", koji jednostavno nemaju kvalitet ove sezone.

Izgleda da je zbog svega princu Albertu prekipelo, on će preuzeti klub zajedno sa kanadskim investitorima, a na mesto sportskog direktora bi trebalo da bude postavljen bivši reprezentativac, kasnije i selektor Nemačke Jirgen Klinsman.

On je bez angažmana od 2016. godine, kada je napustio reprezentaciju SAD, a sada bi prvi put mogao da se okuša u ulozi sportskog direktora.

Očekuje se da u upravi kluba bude i princeza Stefani od Monaka sa svojim sinom.

Za sada nema naznaka da bi usled promena u vrhu bez posla mogao da ostane Tijeri Anri, ali u svakom slučaju, pred Monakom su bitni dani, videćemo da li će promena doneti momentalni boljitak za klub sa stadiona "Luj drugi".



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Wednesday, 26.12.2018
15:52

Stara fora koju je jos njegov cale proturao.Dodjes ulozis pa te oteraju kad te iscede.Bogatstva su ostavljali glumci kao Omar Sharif, biznismen Onassis, mnogi tajkuni itd itd Ko sa djashom tikve sadi o glavu mu se obijaju.