Velika pomeranja pod "Madoninom", evo šta će već ove nedelje uraditi Inter i Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.05.2019.
08:53
Izvor: Sportske.net

Stvari manje više jasne, makar što se tiče prvih poteza u post-sezoni.

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Više nema dileme, Leonardo napušta Milan, glavni čovek sportskog sektora će platiti ceh promašajima u prelaznom roku, ali i zbog činjenice da je klub završio izvan mesta koja vode u Ligu šampiona.

Peto mesto nije dovoljno dobro, sada ostaje da se vidi da li će Gatuzo zadržati mesto trenera, upravo je najviše trzavica bilo između njega i Brazilca. Klub bi mogao da napusti i Maldini.

Što se tiče Leonarda, priča se da će se vratiti u PSŽ, odnosno zameniti Antera Enrikea, sportskog direktora, podsetimo "Leo" je čovek koji je učestvovao u stvaranju moćnih Parižana doveo je Ibrahimovića i Tijaga Silvu, kao i Karla Anćelotija za klupu.

I kod komšija promena, ali na mestu trenera. Jutros su stigle nove potvrde, u sredu će biti objavljeno da je Antonio Konte novi trener, a u četvrtak bi bivši menadžer Čelsija trebalo da bude predstavljen.

Potpisaće ugovor na tri godine, do juna 2022. sa bonusima on će vredeti 12 miliona godišnje, čime postaje daleko najplaćeniji trener Serije A.

Spaleti koji je bio gorak sinoć posle plasmana u Ligu šampiona i između redove prozvao Marotu, odlazi dve godine pre isteka ugovora.

Nije loše prošao, njemu i stručnom štabu Inter treba da isplati oko 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 27.05.2019
18:36

Zasluzio je. Vratio Inter na veliku scenu. LS je lova. A sada sjor Konte

avatar
PazzaInter
Monday, 27.05.2019
17:41

Plata jeste velika, ali Konte je definitivno top trener koji se dokazao i u Italiji i u Engleskoj, veliki iskorak u odnosu na Spaletija. Ali brine me kako ce ga navijaci prihvatiti. On je ipak covek koji je bio prvo igrac pa trener Juventusa i mislim da ce imati podrsku navijaca samo ako od starta krene da belezi dobre rezultate. Cim Inter upadne u krizu dobar deo navijaca ce se sigurno okrenuti protiv njega... Strpljenje je kljuc, Inter je previse cesto menjao trenere posle Murinja i to nije davalo rezultate, Konte je dobar trener i treba mu dati odresene ruke da radi kako on misli da je najbolje i rezultati ce doci nadam se.

avatar
Oldboy
Monday, 27.05.2019
09:17

Onaj momčić Traore nam treba

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 27.05.2019
09:03

Milan treba da otpusti Gatuza i dovede trenera sa iskustvom, jbt ko papagaji ovo ponavljamo. Treba da trazi od UEFE da ih izbace iz evrope i prihvate kaznu za nepostovanje FPPa. Juce je Torino dobio Lacio i oni su sada ti koji ce vrv zameniti Milan u LE (s obzirom da Lacio kroz kup ide). Pucanj u nogu ce biti ako otpuste Leonarda, on nam moze srediti talentovane Brazilce. Sto se prodaje tice vrv Donaruma i Suso idu, a sve bi ovo zanemarili da su dobili Udine kod kuce i Parmu u gostima(primljen gol u 89min). Do sledece godine...