Vea junior neće očevim stopama, napušta Park prinčeva, otkrio i gde?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
21:09
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dokaz?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Sin legende Milana i afričkog fudbala, sadašnjeg predsednika Liberije Žorža Vee, Timoti, nije se snašao u francuskom klubu punom superstarova, na terenu je opravdao velika očekivanja, ali problem je mala minutaža.

Zanimljivost da iako mu je otac predsednik Liberije u kojoj je i rođen, Timoti Vea se odlučio da brani boje nacionalnog tima Sjedinjenih američkih država.

Svoju odluku o napuštanju šampiona Francuske objavio je danas na svom Instagram profilu, ali takođe je i ostavio sitne naznake gde bi mogao da nastavi karijeru.

"Želim da podelim odluku koju sam doneo zajedno sa mojom porodicom, o odlasku na pozajmicu ove zime. Prvo zahvaljujem se na podršci navijačima, zatim trenerima i mojim saigračima, što su me uvek činili da se osećam kao deo porodice", podelio je sa svojim pratiocima Vea.

Ono što je zanimljivo oko njegove budućnosti jeste to što je u prethodnom period zapratio mnoge igrače škotskog šampiona Seltika. Fanovi su uočili da je zapratio igrače poput Skot Sinklera, Skot Brauna, Grifitsa i druge.

Da li je ovo jasna namera ili ne, ostaje da se vidi uskoro...

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke