VBA sprema otkaz za Pardjua, zna se i ko će ga naslediti!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.02.2018.
18:26
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Hotornsa" najslabiji je tim Premijer lige u dosadašnjem toku sezone.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Vrećicama" ozbiljno preti ispadanje u niži rang takmičenja, poslednji su na tabeli Premijer lige sa 20 bodova nakon 27 kola, imaju sedam manje od prvog tima iznad crte.

Sledi im duel sa Hadersfildom na "Hotornsu", a nakon te utakmice biće poznata i sudbina Alana Pardjua, koji je u toku sezone na mestu šefa struke Vest Broma nasledio Tonija Pjulisa.

Ukoliko "Terijeri" odnesu tri boda iz Birmingema, dileme neće biti, Pardju će ponovo biti bez posla, a navodno bi trebalo da ga nasledi bivši trener Hala i Votforda Marko Silva.

Portugalac je sezonu počeo na klupi "Stršljenova", ali je serija slabih rezultata dovela do toga da bude smenjen, nasledio ga je Španac Havi Grasija.

Silva je prethodne sezone preuzeo Hal Siti, koji je bio u sličnoj poziciji kao danas VBA, malo je nedostajalo da ih ostavi u Premijer ligi, ali ipak nije uspeo, te nije produžavao saradnju sa "Tigrovima".

Početkom tekuće sezone je beležio dobre rezultate sa Votfordom, te čudi što uprava kluba sa "Vikaridža" nije imala više strpljenja za bivšeg trenera Olimpijakosa, naročito zbog činjenice da su slabi rezultati Votforda došli nakon serije povreda ključnih igrača.

Izgleda da ipak Silva neće dugo biti bez posla, ali sve će zavisiti od Alana Pardjua, koji bi pobedom protiv Hadersfilda mogao da zadrži posao u Birmingemu, makar na neko vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Friday, 23.02.2018
00:44

treba da ispadaju, najveci bunker u pl ubedljivo. mozda ih silva razmrda malo.