Vatromet u Solunu - 'Srpski Samson' nastavio seriju protiv Zvezdine "braće"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.08.2018.
19:51
Izvor: Sportske.net

Napadač PAOK-a Aleksandar Prijović nastavio je u duelu sa Spartakom tamo gde je stao u dvomeču sa Bazelom.

Epa/Georgios Kefalas
Epa/Georgios Kefalas

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Prijović otvorio je novu ssezonu kako se samo poželeti može.

Prvo je u dvomeču sa Bazelom postigao dva gola i pomogao PAOK-u da se plasira u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a večeras je upisao novi pogodak.

Fantastično prvo poluvreme viđeno je večeras na "Tumbi" u duelu PAOK-a i Spartaka iz Moskve. Za 45 minuta igre viđeno je pet golova i čudesan preokret domaćina.

Gosti su posle 17 minuta igre imali dva gola prednosti. Spartak su do vođstva od 2:0 doveli Ivelin Popov i Kvinsi Promes.

Činilo se u tim trenucima da je PAOK nokautiran i da Spartak hita ka plej-ofu, ali je jedan detalj poptuno preokrenuo situaciju na terenu.

Domaćin je dobio šansu da se vrati u život sa bele tačke što je prilika koju Aleksandar Prijović nije propustio. "Srpski Samson" je preuzeo odgovornost i udarcem po sredini gola najavio veliki preokret.

Bio je to treći gol Aleksandra Prijovića od početka sezone.

Do odlaska na odmor PAOK uspeva da poravna na 2:2, a zatim i da stigne do prednosti! Dimitros Limnios pogodio je u 37. minutu, a minut pre kraja prvog poluvremena Dimitros Pelkas koristi veliku grešku golmana Spartaka i postiže treći gol za PAOK.

Najbolje od svega, PAOK i Spartak treba da odigraju još najmanje tri perioda od po 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke