Vardi ušao u odabrano društvo

Autor: Lazar Mitrović
subota 31.10.2015.
18:18
Izvor: Sportske.net

Samo dva fudbalera u Premijer ligi su uspeli da urade ono što i fudbaler Lester Sitija.

BETA/AP Photo/Rui Vieira, File
BETA/AP Photo/Rui Vieira, File

Povezane vesti

Napadač 'Lisica' blista i u ovoj sezoni, a dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je najpre pozvan u reprezentaciju Engleske.

Usledila su nova 'priznanja' u vidu ponuda brojnih evropskih klubova, a kako pišu mediji čak je i veliki Real Madrid zainteresovan za engleskog napadača.

Podatak koji najbolje oslikava 'životnu formu' engleskog napadača je da je on bio direktno uključen u poslednjih 18 golova svog tima u Premijer ligi (13 golova i 5 asistencija).

Pogotkom na današnjem meču protiv Vest Bromvič Albiona, napadač kluba sa 'King Pauer Stadiona' je postao treći fudbaler u istoriji Premijer lige koji je postigao golove na 8 uzastopnih mečeva.

Pre njega, taj podvig su postigli samo Rud Van Nistelroj i Danijel Staridž.

Holandski golgeter je ovo uradio dva puta u dresu Mančester Junajteda jednom je postigao 8 uzastopnih golova, a drugi put čak 10.

Ukoliko ovako nastavi, napadač ekipe koju sa klupe predvodi Klaudio Ranijeri bi mogao da prestigne i jdenog od najubojitijih napadača u istoriji Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaestroOzzi
Saturday, 31.10.2015
20:16

Bojim se da će ovaj Vardi biti samo za jednu sezonu.Svaka čast za dosad pokazano ali iduće sezone biti će kao i prošlih No Name.Slično se dogodilo Čarliu Ostinu prošle sezone briljiro a ove ništa nije pokazao.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 31.10.2015
20:15

E ovo je jedan od najvecih poduhvata,evo i zbog cega...Ipak Vardi igra za tim koji ima skromne mogucnosti,tako da ovaj podatak da je dao gol na 8 uzastopnih meceva u Premijer Ligi je stvarno nevjerovatan,svaka cast!

avatar
Sasa1988
Saturday, 31.10.2015
19:47

Idemo Vardi do jedanaest golova.nNaredni mec zabice tri. Nije odabrano drustvo tu, da bi samo bio dijeo njega, vec da bi bio najbolji u tom krugu. nLegendo! :D

avatar
gunner11
Saturday, 31.10.2015
19:42

Svaka mu cast ,odlican je igrac

avatar
Toti 10
Saturday, 31.10.2015
19:26

Covek rastura ove sezone, nadam se samo da nece proci kao Micu iz Svonsija.