Varana pogodio Karijusov sindrom, Francuz poslao Mančester siti u četvrtfinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.08.2020.
22:54
Izvor: Sportske.net

Real Madrid ispao u osmini finala LŠ!

EPA-EFE/Peter Powell / POOL
EPA-EFE/Peter Powell / POOL

Povezane vesti

Mančester siti nešto bolji tim u prvih desetak minuta, više su napadali, pokazali da neće braniti ono što su učinili u Madridu.

Igrao se 9. minut kada smo videli prvi gol na utakmici, tada je ekipa Real Madrida kombinovala, uglavnom u svojih 16 metara, a onda je Rafael Varan napravio jedan od najvećih kikseva u svojoj karijeri, oduzeo mu je Žezus loptu, servirao za Sterlinga koji ne greši - 1:0, odnosno 3:1 u ukupnom rezultatu.

Bio je to 100. gol Rahima Sterlinga za Mančester siti u svim takmičenjima.

U 16. minutu nova šansa za Mančester siti, nova za Sterlinga, da bi par minuta kasnije usledio pad Sterlinga u kaznenom prostoru, a Feliks Brih je odmahnuo rukom, dobro je poznato da nije lak na penalima.

Tek od tad ekipa Real Madrida kreće da igra kako se od njih očekivalo, Benzema je uspeo da uputi udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Ederson bio uspešniji u tom duelu. U 22. minutu i Azar upućuje udarac ka Edersonu, dovoljno da se Brazilac sve više zagreje.

I onda u 28. minutu izjednačenje, kao da je visio gol u vazduhu za Real. Rodrigo je bio fantastičan, prošao je po desnoj strani, fantastično centrirao za Benzemu koji pogađa glavom za 1:1. Sjajna akcija Real Madrida.

Umalo nova neopreznost da košta Real Madrid, ovoga puta je Kazemiro loše reagovao, Kanselo je šutirao, ali je Kurtoa dobro odbranio. Malo nakon toga greši i Kurtoa, loše je ispucao loptu, da bi Foden šutirao pored gola. Za kraj poluvremena je i De Brujne šmekerski pokušao da prevari Kurtou, ali nije uspeo u toj nameri.

baner

Mančester siti je prvi pretio i početkom drugog poluvremena, i to preko De Brujnea koji je i danas bio veoma opasan po gol protivnika. Na drugoj strani Benzema šalje prvo loptu veoma visoko preko gola, a onda je isti igrač imao dobru šansu u 65. minutu kada je Ederson ponovo intervenisao.

I onda, 68. minut, Rafael Varan pravi još jednu grešku, pokušao je loptu da prosledi za Kurtou, ali je loše sve procenio, Žezus ga je opet prevario, presekao je loptu i prosledio u mrežu za velikih, ogromnih 2:1, odnosno 4:2!

Gabrijel Zezus

Real je pao nakon ovog gola, bili su pogođeni, dešavale su im se nove greške, moglo je vrlo lako da bude i 3:1, ali je Sterling promašio svoju šansu.

Ušao je i Luka Jović u poslednjih desetak minuta, ali nije doprineo boljoj igri svog tima, pa će Mančester siti u četvrtfinale gde se sastaje sa Lionom koji je večeras izbacio Juve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RMDmadritista
Saturday, 08.08.2020
11:56

Zasluzeno je prosao Siti, na stranu Varanove greske koje su bile katastrofalne ni igra Reala nije bila preterano dobra.
Azar opet bez bilo kakvog uticaja na igru, Rodrigo je i dalje veoma mlad i zelen za ovakve utakmice iako je odigrao solidno. Kazemiro je takodje lose odigrao utakmicu, dosta ih je namucio i Sterling ali i KDB koji je jos jednom pokazao koliko je fudbalski inteligentan igrac.

avatar
OGLoc
Saturday, 08.08.2020
09:56

Idemo City 🔵

avatar
damjan89
Saturday, 08.08.2020
09:33

Kiksnuo pa sta, Real je trebao da dobije mec na domacem terenu a ne u Engleskoj da juri prolaz posle poraza ispred svojih navijaca. Siti ih je ubi ubio ko mraz papriku u oba meca, kraj price. Varan je klasa, svako ima los dan.

avatar
Wolverine
Saturday, 08.08.2020
00:07

Sad je kao Varan kriv, a to što je cjelokupan napad zakazao i što imaju kilavog Azara kao 7icu? Realno, greota je da Siti ne dođe do finala ove godine. Igraju baš lijep fudbal.

avatar
Mirjevac
Friday, 07.08.2020
23:36

Varan je odlican igrac i nije fer da se samo on krivi, nije on sam igrao, vec su igraji jedanaest igraca, da su oni drugi bili bolji nebi doslo do ovoga sto je doslo da Varan napravi kikseve! Zato nije Varan kriv vec ceo tim je kriv! Ali neko skoro rece da ce real da izgubi posto Ramos ne igra, ali Ramos je igrao u prvoj utakmici i Citi je pobedio i to na Bernabeu, Ramos je nula od igraca, on je los igrac samo gleda kako da povredi protivnickog igraca! Svalka cast Citiju bio je bolji u obadve utakmice i zasluzio da ide dalje, real je bio slab u obadve utakmice, cak i u LaLigi je bio slab, ali potplacivanjem sudija i Var real je osvojio ligu spanije, i to cak i protiv naj slabijjih timova mu je mora var i sudije pomazu, to znaci da je real bas slab!

avatar
zeks
Friday, 07.08.2020
23:20

Bez obzira na greske Varana, Siti je veceras potvrdio da je spreman da napadne titulu. Steta samo sto su u istom delu zreba sa Bajernom, to bi bilo najbolje moguce finale

avatar
A.C.M.
Friday, 07.08.2020
23:18

Nebitan je Varan, razlika je u 3 klase. Da je City bio ozbiljniji u završnicama bio bi ovo debakl Reala.

avatar
Misosesic
Friday, 07.08.2020
23:15

Sad se vidi sta je ova odbrana bez Ramosa,Varan je navikao kad je u problemu dodaj Ramosu a veceras je on trebao da bude taj kome se lopte dodaju.Realu treba stoper sa tehnikom koji se ne uspanici kad vidi igraca da ide na njega.Azar covjek na krilu ne postoji trebao bi Zidan da ga proba kao klasicnu 10tku I da mu da vise slobode.Kurtoa cista desetka veceras covjek spasio 3 cista gola ali njega od Varana veceras nije niko mogao spasiti.

avatar
_mladen_
Friday, 07.08.2020
23:09

Meni iskreno Real izgledao kao da igra prijateljski mec, pa oni ne trce uopste, bolji tim je prosao, a jadni Varan ima da ostane pecetiran ovim mecom, jer pored one dve greske, napravio je jos par koje nisu kaznjene.

avatar
Manchester City F.C.
Friday, 07.08.2020
23:08

Umesto da im damo bar 3-4 gola iz dobrih akcija, koje su završene neozbiljnim kombinovanjem do besvesti u njihovom petercu, dadosmo samo 2 gola i to iz njihovih grešaka. Premalo za toliku razliku u klasi, ali dobro je što će se ostatak LŠ igrati na jednu utakmicu, pa verujem da nećemo imati više ambicija da se ušetamo u protivnički gol već da postižemo golove.

avatar
Z
Friday, 07.08.2020
23:07

Varan sam resio mec...Sari je sada definitivno bivsi

avatar
England
Friday, 07.08.2020
23:07

Al' me nervira ovaj danasnji fudbal sa ovim dodavanjima u kaznenom prostoru izmedju stopera i golmana. Prije si znao, igrac doda gosi on je teleportuje na suprotnu polovinu, sad golmani glume driblere i kreativce od kojih pocinje kao neka akcija(obicno zavrsi u njegovoj mrezi).

avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 07.08.2020
23:06

Za njih je sad il nikad, evropa ce vidjet kakav je tim iza sebe ostavio na minus 20 Jirgen Klop...put do polufinala im ne otvoren sad, nek Sari pogleda kako ce Gvardiola da zgazi Lion, ako im ne daju 7 golova u 2 meca ja cu prestat pratit fudbal ...Sigurno i Gvardioli sad malo tesko pada to sto ce njegov Siti da u polufinalu raskine umisljene glumce iz Minhena...

avatar
Bádr Hari
Friday, 07.08.2020
23:04

nakon sto su razbili mog idola Messija u Spaniji ovo mi je jedina uteha. sad kad aktiviram svoje brojne proile kao sto su Manch City,mrki789,Suarez9,04 ,LownsucBloaty itd tek cete da vidite kako mi je laknulo. :D

avatar
Tata Messi
Friday, 07.08.2020
23:03

Navijac sam Barselone,ali meni zao Varana.Samo plasticni fanovi ce ga hejtati.

avatar
GoHardV3
Friday, 07.08.2020
22:58

Nema veze sto je Varan primio 3 od 4 pogotka Sitija u dvomecu, prosao je bolji i tim koji je imao vise zelje za uspehom. Samo PSZ moze da ih zaustavi trenutno.

avatar
Tata Messi
Friday, 07.08.2020
23:33

Zaboravio si Bajern :D

avatar
GoHardV3
Monday, 10.08.2020
05:00

Bajern ce od Barselone da ispadne, Bajern moze da se izivljava na Portu i Celsiju samo.

avatar
Zoran Mihailovic
Saturday, 08.08.2020
14:50

Nisam znao da se golman Reala preziva Varan.

avatar
Uncounquered
Friday, 07.08.2020
22:57

Ova utakmica ima da ga proganja dugo vremena...kao Dzerarda ono klizanje.

avatar
Don Carlo
Friday, 07.08.2020
22:55

Auuuu a ne da ga je pogodio, nego ga je zdrmao da to zdravo nije. Na kojim li je on dr...ma bio nocas

avatar
Badr Hari
Friday, 07.08.2020
22:55

Uradio je Brych sve što je mogao, nije svirao čist penal nad Sterlingom, ali nije mogao da izmisli penal za Real zbog faula na sredini terena niti da istera igrača City-ja bez ozbiljnijeg faula. Tako se Real vraća nazad u Madrid sa resetovanim magic ZiZu-om na Alžirca. :D