Vanja otkrio: "Pregovori sa Torinom trajali više od tri meseca"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.02.2017.
11:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski internacionalac Vanja Milinković-Savić dogovorio je transfer u italijanski Torino, a nekoliko dana nakon potpisivanja ugovora otkrio je kako su tekli pregovori i kakva su mu očekivanja.

lechia.pl
lechia.pl

Povezane vesti

Narednog leta još jedan srpski fudbaler (golman) preseliće se u italijansku Seriju A pošto je pre nekoliko dana ozvaničen transfer Vanje Milinković-Savića iz Lehje u Torino.

Mladi čuver mreže parafirao je dugoročni ugovor i ne krije da će selidba u italijanski fudbal za njega predstavljati ostvarenje sna.

"Osećaj je predivan, zaista sam presrećan. Želja mi je bila 'kalčo' i ispunila se. Cilj je da stanem među stative ekipe koju vodi Siniša Mihajlović i da se tamo zadržim" kazao je Milinković-Savić za "Novosti".

Bivši golman Vojvodine ostaće u Lehji iz Gdanjska još šest meseci, odnosno do završteka sezone, a zatim će se preseliti u Torino.

"Imam dovoljno vremena da se pripremim, a ovde u Gdanjsku imam i prijatelje koji govore italijanski pa ću lagano da učim taj jezik" kaže mladi golman.

Milinković-Savić otkriva da je priča oko transfera u italijanski klub potrajala iako je on jako brzo ugovorio svoje uslove sa Torinom.

"Čitava priča oko mog prelaska u Torino je potrajala. Moji menadžeri su sa klubom pregovarali više od tri meseca, a 'zapinjalo' je na relaciji Lehija - Torino. Na kraju, našli su se na zlatnoj sredini, a ja sam se oko uslova vezanih za moj angažman brzo dogovorio" zaključio je Vanja Milinković-Savić.

Ukoliko na leto ne bude nekih neočekivanih promena Torino će u svojim redovima imati trojicu srpskih internacionalaca, pošto će se Vanja Milinković-Savić priključiti Ademu Ljajiću i Saši Lukiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.02.2017
12:42

Zasto ne mogu da napisem komentar na vesti u kojoj se pise o novom treneru Intera? Nista lose nisam napisao a komentar mi se ne objavljuje.

avatar
CZYNWA
Sunday, 05.02.2017
12:34

Nikad mi nekece bit jasno sta vide u njemu, odavno nisam vidio golmana sa losijim refleksima. Manojlovic, Dmitrovic, Radunovic su mnogo bolji, ali on ipak brani za mladu reprezentaciju, a sad odlazi u jedan od najboljih klubova u Italiji, sto znaci da ima odlicnog menadzera.