Vanda opet uvalila Maurita u nevolju, sad je stvarno zbogom!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.02.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Ne postoje izgleda više nikakve šanse, Argentinka rekla svoje, postavlja se samo pitanje kako će transfer biti realizovan...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Vanda Nara je još jednom izašla u javnost, ovoga puta se setila problema koje ima suprug u Interu, pa je izbrisala tvit, ali pre nego što je on obišao planetu.

Naime, ona je napisala da se iz krugova bliskih klubu namerno lansiraju vesti o dogovoru sa Realom koje su juče na sva zvona preneli španski mediji.

"Nikakvih pregovora nema, Mauro nije razgovarao sa Realom, to su laži španske štampe. Ali, vama ne vredi govoriti pričali ste da lažem prošlog leta kada sam rekla da Juve želi Ikardija, a sada je njihov direktor to potvrdio", napisala je Argentinka.

Posle je izbrisala tvit jer je Ikardiju skrenuta pažnja da su istupi njegove supruge i komentarisanje stvari u klubu jednostavno neprihvatljivi i da je zbog toga ostao bez trake.

Razgovor u petak sa Marotom i Spaletijem nije pomogao, zvanično, Ikardi je povređen, čeka ga razgovor sa predsednikom Žangom, a navijači su kamenovali automobil u kome je bila Vanda sa decom.

Morata je zvao Ikardijevu suprugu da sazna šta se dogodilo, navodno, ona mu je rekla da je ovo kraj i da ne postoji mogućnost da više ostanu u Milanu posle ovoga.

"Korijere delo Sport" je doneo naslov "Adios", oni insistiraju da Ikardi cilja odlazak u Španiju, mada se pominje i Čelsi, ali i Juve, iako razmena za Dibalu ne zvuči realno.

Svlačionica je protiv doskorašnjeg kapitena, makar većina igrača i kako sada stvari stoje, on će vrlo teško nastaviti karijeru u "crno-plavom".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 17.02.2019
12:53

Maurito u Bajern i Bog da nas vidi! Ajde Braco reaguj!

avatar
Impozantno
Sunday, 17.02.2019
12:45

Ikardi dodji u Real da osvajas trofeje.

avatar
The_Matrix
Sunday, 17.02.2019
12:19

Hahahha, hajde da negde pise mozda, moguce....ali vi sve pisete kao da 100% znate. Sta ce biti ako on eto npr potpise novi ugovor, ako je sve zbog toga?? Niko nista nije potvrdio o kamenovanju vi vec pisete Interovi navijaci

avatar
PazzaInter
Sunday, 17.02.2019
12:01

Dogovorite se je l Marota ili Morata.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 17.02.2019
11:55

Ne vidim sta je sporno sto covjek hoce vecu platu? Kakvi balvani imaju po 10+ miliona platu Ikardi zasluzuje 10 minimum.

avatar
Amalainter
Sunday, 17.02.2019
11:33

Treba ga odstraniti iz ekipe ako je stvarno istina sve sto se pise..
Ali niposto ga prodati ispod klauzule..110 miliona i zbogom..
Ni Real,Juventus nece hteti probleme,tako da mu ostaje Celzi..

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 17.02.2019
11:31

..samo ne znam kako Vanda moze da dogovori šta sa bilo kim ako znamo da Ikardi ima jos 2 godine ugovora sa Interom! Najbolje bi bilo da nadje ozbiljnog menadzera, ućutka gospodju i nastavi da radi u Inter ono sto i do sad!

avatar
Oldboy
Sunday, 17.02.2019
13:18

Hoće da pare ostanu u kući, zato mu je ona menadžer, seljaci

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 17.02.2019
18:30

Ha ha bogu hvala netko razmislio prije nego pljuje Vandicu