Van Dam udario na Bajka - Lirs izvukao bod!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lirsa upisali su treći remi u novoj sezoni na teškom gostovanju Standardu koje je ujedno poslužilo Slaviši Stojanoviću da u vatru baci Bobana Bajkovića.

lierse.com
lierse.com

Povezane vesti

Serija loših rezultata "fenjeraša" belgijske lige prekinuta je na gostovanju u Liježu gde je tim Slaviše Stojanovića upisao treći remi u Župiler ligi.

Standard se nalazio na sjajnom putu da upiše pobedu ali je meč završen rezultatom 2:2 (2:0) čime je i debi Bobana Bajkovića protekao na zadovoljavajuć način iako je primio dva gola.


Cetinjanin je u Lirs stigao na preporuku Slaviše Stojanovića pošto je prvi golman kluba na osam utakmica primio 17 golova ali se ispostavilo da ni Bajko nije mogao da pomogne ekipi da sačuva mrežu premda je remi uz dva primljena gola solidan učinak za poslednjeplasiranu ekipu belgijskog šampionata.

"Dželat" bivšeg Zvezdinog golmana bio je Žel Van Dam koji je golovima u 35. i 46. minutu doveo Standard do prednosti od 2:0 ali je onda usledio odgovor Lirsa u nastavku meča.



Najpre je Ngava smanjio na 2:1 u 58. minutu, da bi potom gostujući tim ostao sa igračem manje na terenu posle isključenja Losade.

Strelac oba gola za Standard "pocrveneo" je u 82. minutu a gosti su u poslednjem minutu utakmice stigli do gola i remija preko Velosa koji je samo tri minuta ranije ušao u igru.

Na taj način Lirs je odneo bod iz Liježa a Bobanu Bajkoviću ostaje da na narednom meču pokuša da sačuva svoju mrežu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke