"Van Dajk je treći najbolji fudbaler na svetu"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.10.2018.
20:03
Izvor: Sportske.net

Zaista zanimljiva izjava fudbalskog stručnjaka.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Liverpul igra sjajno i ove sezone, a mnogi za to "krive" Mohameda Salaha, Sadija Manea, Roberta Firmina, pa i Virdžila Van Dajka.

Ipak, da li verujete da postoje ljudi koji smatraju da je Holanđanin Van Dajk treći najbolji fudbaler na planeti u ovom trenutku?

Takav je Kris Saton, nekadašnji fudbaler Seltika, Čelsija, Birmingema i Aston Vile.

"Možda nije u modi govoriti o defanzivcima i njihovom uticaju, ali kada pogledate šta radi Virdžil Van Dajk u Liverpulu, biće vam jasno koliko je dobar", rekao je Saton.

"Ne postoji atribut defanzivaca koji on nema, brz je, jak, konstantan, ne gubi koncentraciju", rekao je Kris Saton na pitanje novinara ko su najveći konkurenti Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju u današnjem fudbalu.

Modrić, Grizman, Mbape, Nejmar i ostali gledaju u leđa Van Dajku?

Saton, koji je bio napadač, očigledno zna da ceni defanzivce i njihove karakteristike. Da li je njegova izjava na mestu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 18.10.2018
17:48

Najbolji stoper u PL definitivno,nije tesko uporediti odbranu Liverpula prije njega i sada kada je tu

avatar
Rooster
Wednesday, 17.10.2018
23:22

Napadac moze da promasi 10 sansi i da dva gola pa je heroj. Stoper moze da ima 10 odbrana i da napravi dva kiksa pa je najlosiji. Mnogo je ozbiljnije, teze i odgovornije biti odbrana nego napad.

avatar
Wednesday, 17.10.2018
20:44

ja ne znam sta je ljudima čudno kad se kaže da je veznjak ili stoper najbolji,isto ovi sto kažu da modrić nije zaslužio loptu pa pogledajte kakve pasove momak daje koja smirenost ,točnost njima se gledaju drugi argumenti ,a napadačima se gledaju drugi ,pa ronaldo nije prošo igrača kao sto sahara nije vidila kise znači i oni kažu on zaslužio

avatar
_mladen_
Wednesday, 17.10.2018
22:36

Svima su jedino golovi bitni, a lakse je predriblati igraca, nego ga zaustaviti. Modric je kljuc igre Reala, samo sto to mnogi ne vide i ne cene. Svi samo gledaju broj golova a to nije merilo koji igrac koliko znaci ekipi.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 17.10.2018
20:23

Koliko je ovaj lik precenjen pa Ridiger je stopercina za njega a kostao tri puta manje. Svakako onako amaterski penal kao protiv Sitija nikad ne bi napravio. Ne vidim sta je to VVD uradio da bi bilo ko bio impresioniran njime.

avatar
Savoa
Wednesday, 17.10.2018
21:40

Hahahahha, Rudiger je rupa.

avatar
Raiola M.
Wednesday, 17.10.2018
21:41

😂😂😂kralju izjava!