Valverdova uteha, reči Lea Mesija koje nisu svi očekivali!

Autor: Beta Beta
utorak 14.01.2020.
19:36
Izvor: Beta

Iako se šuškalo da su njih dvojica bili u nekoj vrsti tihog sukoba, sada je jasno da to baš i nije slučaj.

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Djerar Pike rekao je danas da mu je bila čast raditi s Ernesteom Valverdeom i na taj način odao počast doskorašnjem treneru španskog kluba.

"Napuštate vodeći tim lige posle dve titule za dve godine. Bila mi je čast raditi s Vama i nadam se da će Vam sve ići dobro. U životu je uvek zadovoljstvo raditi s ljudima poput Vas. Veliki zagrljaj, gospodine", napisao je Pike na "Tviteru", a prenose španski mediji.

Sličnim rečima se od Valverdea na društvenim mrežama oprostio i Leo Mesi.

"Hvala za sve, Mister. Sigurno ćete imati velikog uspeha gde god da odete jer, pored toga što ste veliki profesionalac, Vi ste i sjajna osoba. Srećno i veliki zagrljaj"
, napisao je Argentinac na Instagramu.

Barselona je pod vođstvom Valverdea beležila dobre rezultate u Primeri i osvojila dve šampionske titule, ali je rana eliminacija u Ligi šampiona doprinela odluci o raskidu ugovora sa španskim stručnjakom.

Kormilo Katalonaca preuzeo je Kike Setijen.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinhoooo!
Thursday, 16.01.2020
21:52

Divno patuljak sa mordora zapravo nije samo najbolji pisac vec i najbolji pisac svih vremena i to samo sa 6 razreda osnovne skole Fenomen!!! :D

avatar
Badr Hari
Wednesday, 15.01.2020
15:20

Zapravo nije ni bitno da li ga je podržavao ili ne, jer svako može da izabere bilo koju od dve servirane verzije sa istim zaključkom:
1. Bili su u sukobu, a kada je neko u sukobu sa Messijem zna se šta mu sledi: šut karta.
2. Messi ga je podržavao i zahvaljujući tome je Barsa upropašćena.

Mada bi mogla i treća, možda najbolja verzija:
3. Podržavao ga da bi upropastio Barsu, a sada mu se Valverde zamerio i momentalno dobio šut kartu. :D

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 14.01.2020
23:50

Sramota za vodece ljude u Barsi, ove komentare nismo trebali, da je posle Rome dobio otkaz. Barsa je nesposobna, ovi komentari se protive novom treneru, mislim da novi trener nema podrsku igraca, zar Barsa nije mogla dovesti boljeg trenera.

avatar
[email protected]
Thursday, 16.01.2020
22:03

U prevodu uefaloni fale sudije!

avatar
P. S.
Tuesday, 14.01.2020
21:46

Evo suze su mi krenule... :( Nisam ni sumnjao da je sjajna osoba, jer ne vidim šta bi ga drugo držalo na klupi Barse dve i po godine? Sada će morati i od ovoga da naprave sjajnu osobu, bar u smislu da im ne zamera što pretrče po 10-km manje od protivnika za utakmicu i što beže od svih duela... osim po 15-20 minuta u svakoj sedmoj utakmici kada im se baš baš igra fudbal. :D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.01.2020
23:22

Ako neko ide na duele to je Barca, ti stvarno ne gledas Barcine igre, vec samo pises ovde pausalno!

avatar
Mirjevac
Friday, 17.01.2020
21:18

Ti ako nemozes da trpis kritike drugih kometatora, onda se iskljuci i ne komentarisi! Niko nikome nemoze da zabrani da ostavlja komentare, sve dok me neko ne vredja slobodno moze da me kritikuje i da ostavlja komentare, zato je ovo ovde i postavljeno da se ostavljaju komentari!

avatar
P. S.
Friday, 17.01.2020
03:58

Raspisah se jer ti je to poslednji odgovor sa moje strane, pa da imaš šta da čitaš kad god ti padne na pamet da kucaš koještarije ispod mojih komentara. Sa obzirom da ja pišem ništa bilo bi lepo da kao i svi normalni ljudi ne čitaš ništa, a još manje da odgovaraš na ništa, već da potražiš nešto pa da tu kucaš šta ti padne na pamet, a mene da zaobiđeš.

avatar
Mirjevac
Thursday, 16.01.2020
22:26

Al se bre ti raspisa i to sve na kraju nista napisano! Enrique je sve osvojio sa Barcom, tako da je to i te kako dovoljno, on je sam otiso iz Barce posto je imao bolesno dete, a ti se nalupa od ovolikog pisanja a nista nisi napisao!

avatar
P. S.
Thursday, 16.01.2020
19:24

Momak, ako neko ovde ne gleda Barsine utakmice, a svaki dan piše o njima, onda si to ti. Još gore je ako nisi u stanju da napraviš razliku između bežanja od duela, pa čak i od lopte (poput poslednjeg ligaškog meča protiv Espanjola, da ne pominjem bruku neborbenosti protiv Rome, Liverpula itd.) i recimo prave borbenosti i zalaganja poput Barsinog drugog tima (eto da ne idemo dalje od Barse) protiv Intera, za šta su momci i nagrađeni pobedom.

Uz to mi pominješ Enriquea (drugog najgoreg trenera u istoriji Barse, posle Valverdea) kao nekoga koji je ne znam šta osvojio i još te nije blam da napišeš kako je zbog osvojenih trofeja glupo reći da je loš. Ako nisi pratio Barsu u Enrique-ovoj prvoj sezoni i ne znaš dokle je doveo Barsu na kraju jesenjeg dela, onda nemoj da komentarišeš. A doveo je ne samo na njniže mesto na tabeli u poslednjih ne znam ni ja koliko godina, sa najmanjim brojem osvojenih bodova (pogubio je više bodova nego trojica njegovih prethodnika ZAJEDNO u svojim najgorim polusezonama), već je i sebe doveo u situaciju da mu u decembru (nakon što je preterao svaku meru sa besmislenim rotacijama) daju ultimatum pred utakmicu protiv Atletika: ili pobeda ili šut karta. I pobedio je sa jedva 1:0, izvukao se i POTPUNO smirio: do kraja sezone izvodio je na teren ISKLJUČIVO najjači tim (nebitno da li je protivnik Getafe ili Bayern), posmatrao utakmice sa klupe ne mešajući se u svoj posao, a MSNI kvartet je dobijao utakmice, te su na kraju osvojili tripletu uz ludu sreću da se niko od njih nije povredio, što je još veći uspeh sa obzirom da su igrali apsolutno sve utakmice. To ga je ostavilo na klupi, dalo mu legitimitet da u narednoj sezoni nastavi sa upropašćavanjem Barse i besmislenim rotacijama, a da ne pričam o njegovoj trećoj i poslednjoj sezoni.

Nemam ništa protiv da pišeš šta god hoćeš, uprkos tome što ne gledaš Barsine utakmice (ili još gore ako gledaš), ali ne moraš to da radiš ispod mojih komentara.

avatar
mrancic
Tuesday, 14.01.2020
21:45

Barselona prva na tabeli i menja trenera.Junajted peti,gubi od timova sa dna tabele i ostavlja Solskjera da i dalje vodi tim.Daj bože da se ponovi istorija kao sa Fergijem.

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 14.01.2020
20:55

o dusa moja kako je moj idol Leo dobrica. :D

avatar
Dimebag Dárrell
Wednesday, 15.01.2020
01:30

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
BlúeBoy84
Wednesday, 15.01.2020
01:31

Tek tek mi je 17 godina

avatar
RocknRolla
Tuesday, 14.01.2020
20:47

Pa razmazena barsina decurlija navikla na posed lopte od 80 posto i preko 20 suteva na gol svaku utakmicu.Ovo nije 2009.kad ste vi poceli da pratite fudbal,ni Gvardiola vise ne bi imao onakvu dominaciju sa Barselonom,nema Cavija i Inijeste,od madjionicara je tu ostao samo Mesi. Valverde je obavljao korektan posao i nije imao srece u vise navrata.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.01.2020
23:26

Sad ce Bafrca opet da pocne sa tom igrom koju je izgubila pod vodstvom Valverdea, vi ovde branite Valverdea, zato sto je Barca pod njegovim vodstvom bila nesto slabija nego kakvu je znamo! Cavi je vec odavno otiso i Barca ga je vec prevazisla, tako i Inijestom, i bez Cavija i bez Inieste, barca cuka sve redom, tako da sadsa novim trenerom ce biti jos bolja!

avatar
RocknRolla
Thursday, 16.01.2020
15:47

Kako cuka kad su izgubili od Bajerna 7-0,blamiraju se protiv Liverpula i Rome,Selta im u par navrata daje po 5 komada. Shvati da je prosla jedna velika generacija i da je ova ekipa ipak smrtna iako ulazu milijarde,cak ni sudije nisu sto su nekad bile.

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 14.01.2020
20:46

S konja na magarca fakticki.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.01.2020
23:29

Videcemo, Barca je cukala Liverpul sa neznalicom Valverdeo, sad ce sa ovim jos bolje! Ono sto je Liverpul pobedio Barcu prosle sezone u LS, to je bilo na prevaru, oko onog kornera, svi smo videli kako je izveden korner, da to je dozvoljeno ali nije fer plai! Nadam se da ce ubuduce Barca da pazi kad igra sa prevarom od kluba koji se zove Liverpul!

avatar
Loord Bobinhoooo!
Thursday, 16.01.2020
21:51

Uefalona je sa sudijama samo mogla nesto!