Valverde puca od samopouzdanja, najavljuje pobedu na Old Trafordu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.04.2019.
16:46
Izvor: Beta

Hrabra najava španskog stručnjaka.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Mančester junajteda pokušati da ostvari prvu pobedu na Old Trafordu.

Katalonski klub dominira u Španiji, osvojio je sedam titula u poslednjih 10 godina i četiri uzastopna Kupa kralja, ali poslednjih godina nema mnogo uspeha u Ligi šampiona i treća uzastopna eliminacija u četvrtfinalu tog takmičenja bila bi veliki neuspeh.

Barselona će u sredu od 21 čas igrati na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona.

"To je veliki klub, koji je u dobrom trenutku, što im daje motivaciju. Mislim da Barselona nikada nije pobedila na Old Trafordu, pa ćemo pokušati to da promenimo", rekao je Valverde.

Barselona je između 2006. i 2015. godine četiri puta osvojila Ligu šampiona, a poslednji put igrala je u četvrtfinalu tog takmičenja 2015. godine, kada je i osvojila petu titulu evropskog prvaka, kao i "triplu krunu".

"Moramo da pokušamo da pobedimo u svim utakmicama do kraja sezone, ali sada se koncentrišemo na Ligu šampiona. Veoma važna utakmica je pred nama", rekao je Valverde.

Barselona će u maju igrati u finalu Kupa kralja protiv Valensije, a najverovatnije će odbraniti šampionsku titulu, nakon što je u subotu pobedila Atletiko Madrid i stekla 11 bodova prednosti, sedam kola pre kraja.

Mančester junajted je popravio igru otkako je trener Ole Gunar Solšer preuzeo ekipu i jedina prilika za trofej mu je Liga šampiona. Engleski klub se bori za četvrto mesto koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona.

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da je ekipa tamo gde je i želela da bude u ovoj fazi sezone.

"Da nam je neko ponudio ovakvu situaciju pre početka sezone, prihvatili bismo je. Biće težak dvomeč protiv Junajteda. U prvenstvu znamo da možemo da izgubimo utakmicu ili dve. Bićemo koncentrisani na sva tri takmičenja, idemo dan po dan", naveo je Bartomeu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 08.04.2019
18:39

Uopšte ne sumnjam da će oštro i od starta krenuti na pobedu, jer on zapravo i ne zna drugačije, naročito u gostima. :D

avatar
NikkiCFC
Monday, 08.04.2019
17:10

Rutinski... Sve ispod tri razlike je veliko iznenadjenje...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 08.04.2019
17:03

Lako je njemu da se busa u grudi kada je sa druge strane Smigl pored koga i Valverde deluje kao trenercina.

avatar
StefMU
Monday, 08.04.2019
22:38

Plavac, i dalje places zbog poraza 2008? Smigl je legenda ,al ne moze covek od plavaca ocekivati postovanje istih kad ste plastika.. samo ne znam sta ce onda biti Sari kad budemo zavrsili ispred vas na kraju sezone. hahaaha :)

avatar
_mladenq
Monday, 08.04.2019
16:48

'probacemo da pobedimo' = 'Valverde puca od samopouzdanja, najavljuje pobedu na Old Trafordu!'

avatar
P. S.
Tuesday, 09.04.2019
01:22

Srećom te ne reče da 'veruje kako mogu da pobede', to bi već bilo potcenjivanje protivnika i najava debakla na Old Trafordu. :D

avatar
P. S.
Tuesday, 09.04.2019
13:25

Haha, tako nekako. :D:D:D

avatar
_mladenq
Tuesday, 09.04.2019
12:16

:D:D

ili ne do bog 'postoji sansa da rezultat bude pozitivan po nas'

to bi bukvalno bilo blatantno vredjanje mutd-a