Valverde - Nevolje počele u Liverpulu, Barsin spisak naslednika sveden na dva imena, drugo će izazvati euforiju!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.09.2019.
09:18
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su i igrači izgubili poverenje u trenera koji se prilično izgubio još prošle sezone nakon brodoloma u Evropi. Klub traži naslednika...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

U Barseloni su sveli spisak mogućih zamena za Valverdea na dva imena.

Bask je posle poraza od Granade preuzeo odgovornost, ali to ne znači ništa, priča se i da je svlačionica izgubila poverenje u Valverdea.

Koliko će izdržati, to je pitanje, sve se nekako raspalo od onog poraza na Enfildu u Ligi šampiona, mnogi veruju da bi bilo bolje da je tada smenjen.

Igrači su razočarani i zabrinuti, mnogo grešaka u koracima je napravljeno, Valverde pokazuje nekim potezima da je izgubio kompas. Povukao je Firpa posle prvog poluvremena, ubio mu samopouzdanje, prebacio Semeda levo, gde je Portugalac bio očajan.

Menja vezni red, nije našao dobitnu kombinaciju iako ima sedam vezista za tri mesta u timu.

Ali, ko bi mogao da ga nasledi?

Prema nekim informacijama koje prenose katalonski mediji, samo su dva kandidata. Jedan je Kike Setijen koji je juče bio u Barseloni, da gleda sina koji igra za Sent Andreu i koga želi i Espanjol, dok je drugi kandidat i svakako prvi izbor navijača Ćavi.

Ovde bi se praktično ponovila situacija sa Gvardiolom, legendarni fudbaler Barse je rekao da ne bi imao problema da trenira fudbalere sa kojima je igrao.

Ali, on nema nikakvog iskustva.

Sa druge strane, sigurno da bi bio toplo dočekan u svlačionici u kojoj je bio kapiten, a i da je poznat kao čovek koji ne pravi kompromise i koji je veoma iskren i direktan. Ne bi imao problem ni da se oslobodi igrača koji mu nisu po ukusu.

Ali, sačekajmo, Valverde još ima poverenje, no, na njegovu nesreću, tabela ga osuđuje posle pobede Reala kome gleda u leđa, kasne četiri boda, što nije nenadoknadivo, ali sa druge strane, Real i kada igra loše, pobeđuje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Monday, 23.09.2019
10:47

Aj nek ostane jos malo...

avatar
P. S.
Monday, 23.09.2019
10:25

Nevolje su pocele onoga dana kada je seo na klupu Barse, a Roma i Liverpool su samo posledice te nevolje. Dok nije dosao na klupu Bilbaoa redovno sam ih gledao jer su igrali vrlo lep fudbal, bez obzira da li pobedjivali ili gubili, a onda ih je on unistio - postali su potpuno negledljivi (secam se da sam znao kompletnu klupu Bilbaoa, dok za pola onih na terenu nikad cuo). Zato nisam mogao da verujem da su njega doveli sve dok ga nisam prvi put video na klupi Barse, a i dan danas ne verujem da onaj ko mu je potpisao profesionalnu trenersku licencu nije krivicno odgovarao.

avatar
Steffmajster
Monday, 23.09.2019
10:11

trebao je Valverde biti najuren nakon Rome, nego ajt...

avatar
Z
Monday, 23.09.2019
09:57

Bez Mesija Barsa nije Barsa.
Takodje, konstantna prica o Nejmaru....umesto da se Dembele sredi i forsira onaj maleni 16ogodisnjak

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 23.09.2019
09:47

Alegri je slobodan trener, on bi bio sasvim solidno resenje za barselonu.