Valverde na mukama, bez kapitena na Čelsi?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 05.03.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Za devet dana na programu je utakmica Barselone i Čelsija, a veliko je pitanje da li će jedan od najpouzdanijih fudbalera Barse igrati taj meč.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona je juče savladala Atletiko Madrid, znatno se približila tituli šampiona, ali nije baš sve tako sjajno po ekipu Ernesta Valverdea.

Juče se povredio Andres Iniesta, igrao se 22. minut kada se prvi put španski fudbaler uhvatio za zadnju ložu, došlo je do istegnuća, a Iniesta je odigrao još nekoliko minuta i morao je biti zamenjen.

Andre Gomeš je ušao umesto njega, klub je nakon toga potvrdio da se radi o povredi i sada se postavlja pitanje da li će Iniesta biti u stanju da igra protiv ekipe Čelsija naredne nedelje u okviru Lige šampiona.

Iniesta je čovek koji bi dosta značio ekipi Ernesta Valverdea u tom meču, a ima i inspiraciju igranja protiv Čelsija, setite se samo onog pobedonosnog gola na Stamford bridžu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 05.03.2018
16:46

Namerno guraju Gomesa da bi ga prodali i zvukli pare.misle da xe ga ukenjati neka donra partija ali nikako da se desi.covek ne zna da igra fudbal.nervira me politika kluba da se ne forsira denis suarez i alena.mladi su i vrlo dobri .pogotovu suarez decko ima dribling,pas

avatar
Galaktikos
Monday, 05.03.2018
16:24

Kakve muke Barsa to dobija lagano

avatar
zico
Monday, 05.03.2018
14:39

e da je forsirao denisa on bi bio idealna zamena iniesti...

avatar
Stefoon
Monday, 05.03.2018
13:06

Buskec,Rakitic, Paulinjo ce igrati na sredini.

avatar
moloh
Monday, 05.03.2018
12:24

Opusteno covece, izvedi 10-cu i opet nema zime. Na sirokim i dugackim terenima,Konte se potpuno pogubi. Najistureniji ce mu biti negde na 16 metara, a ostali u petercu,jer covek nije lud da se otvori...

avatar
O\'Sullivan147
Monday, 05.03.2018
12:18

Zar pored zivog Gomesa da se brinemo???

avatar
Logika i argumenti
Monday, 05.03.2018
11:37
avatar
World is.... REAL
Monday, 05.03.2018
11:30

Zidan pozvao i Modrica i Krosa!! A za Barsu nema zime, ulece Gomes kao džoker.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 05.03.2018
11:29

Nece igrati,al tu je Gomes pa nema brige...

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 05.03.2018
12:24

Gomes je dobar igrac (ako si ga gledao u Benfici i Valensiji) , al se jednostavno ne uklapa u Barsin sistem i to mu stvara problem. Valverde gotovo sigurno nece rizikovati sa njim protiv Celsija . verovatno ce staviti Semeda na beka a Roberto u vezni red sa Rakiticem,Busketsom i Paulinjom. nije iskljuceno ni da ce Dembele biti starter. zanima me tvoje misljenje(posto vidim da si normalan u odnosu na neke druge navijace Barse) ko ce ciniti startnih 11 u Realu sutra

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 05.03.2018
17:11

Ne moze 4-3-3 nikako,jer je Suarez u poslednje vreme uzasan kada ode na krilo.Ne moze on vise da igra nista sem centarfora.Ja se nadam da ce se Iniesta nekako oporaviti,jer sad se pojavljuju neke informacije da povreda mozda i nije preterano ozbiljna...p.s.Koju god postavu da izvede ZIzu Real ide dalje,jednostavno ne vidim nacin da PSG postigne tri gola,a da ne primi bar dva (ili da daju dva gola,a da Real ne da ni jedan,nema sanse)...

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 05.03.2018
13:57

to i kazem, on je za defanzivan fudbal a ne za fudbal koji zahteva biti tehnicki potkovan. u reprezentaciji zna biti koristan kad treba udvajati protivnike i zatvarati prostor(posto i sam Portugal igra ultra-defanzivno) al za Barsu gde treba igrati maksimalan presing , gde treba znati kako otvarati prostor saigracima,ponuditi se uvek kao opcija za dodavanje,brzo se oslobadjati lopte itd. on to ne ume. sto se Reala tice nijedna formacija zbog puno oscilovanja u formi igraca ne uliva sigurnost

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 05.03.2018
13:26

Pod pretpostavkom da ni jedan ni drugi nece igrati,ja bi izveo 4-2-3-1 formaciju,sa Kazemirom i Kovacicem kao DMF-ovima,na krila bi gurnuo Asensia i Bejla (i Vaskez je tu opcija,ali ja stvarno ne znam ko je u kakvoj formi,jer nisam cesto gledao Real ove sezone),AMF Isko (Ili ako je bas toliko los kao sto pisu,moze i 4-4-2,pa da Asensio i Vaskez igraju krila,a napadaci Bejl i CR),i kao najistureniji Ronaldo...Mislim da bi bilo steta da Zidan pocne sa dijamantom,jer to nije neka formacija za kontre,a bice bas dosta prostora...Sad ako su Krosi i Modric spremni onda cela ova prica pada u vodu,i vrv ce izvesti sastav koji je uvek izvodio kad su svi fit.

avatar
mladenq_
Monday, 05.03.2018
13:20

Vjeruj mi, ako se neko nadao da Gomes nije isti nemac pojma kao Alkaser, D Suarez, Dinj, Rakitic i ostali drugari onda sam to bio ja. Citavu polusezonu prosle godine sam mislio, pa dobro ne moze odmah da se uklopi ali ima on potencijal, dobro se gradi, zna da povuce loptu, medjutim nakon evo godinu ipo u Barsi, i nakon i vise nego dovoljno prostora/minuta koje je dobio mislim da mogu bez i najmanje sumnje da kazem da je lik smejurija od igraca, bar sto se tice kvaliteta kakvog bi trebao da ima za prvi time Barse, uspjeh bi bio pokloniti ga nekome. A Valverde od dolaska na klupu jos nijednom nije poceo utakmicu sa Semedom na beku a S Robertom u vezi pa sumnjam da ce konacno imati mozga da to uradi u revansu sa Celsijem.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 05.03.2018
13:20

Ne znam, u Barsu se nikako ne uklapa,prespor,previse mekan,prelako gubi loptu.To sa Semedom i Robertom u vezi bi bilo idealno,ali problem je sto i Semedo nece igrati zbog povrede...A sto se Reala tice ne znam koga Zidan sve ima na raspolaganju sutra (tj da li su se oporavili Modric,Kros,Marselo)...Na rezultatima pise da ce Marselo igrati,a da su samo Kros i Luka pod upitnikom.Tako da odbrana se zna,e sad u vezi mnogo toga zavisi od ove dvojice.