Valverde doneo odluku, da li će ovo oduševiti sve u Interu?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 09.12.2018.
23:01
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone spreman za naredni meč.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Nakon ubedljive pobede u derbiju protiv Espanjola, Valverde je govorio o narednom meču svog tima, a Barselona će se sastati u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona sa Totenhemom.

Ovo je vrlo bitan meč za Totenhem, a i italijanski predstavnik, Inter će pored svog meča gledati i u pravcu Španije jer će im rezultat na tom meču biti vrlo bitan. Barselona je obezbedila prvo mesto, ali Valverde kaže da ne želi da izgubi naredni meč.

"Da li će Mesi igrati protiv Totenhema? To ćemo znati u utorak. Kako god, obećavam Interu da će moj tim izaći na teren kako bi ostvarili pobedu, sa Mesijem ili bez njega.

Ovaj klub poštuje Ligu šampiona i želi da dobije svaku utakmicu u ovom takmičenju. Ja želim pobedu za moj tim, a ne za Inter", rekao je Valverde.

Inter će dočekati PSV, i očekuje se da će Italijani slaviti, ali će im biti potrebno i da Barselona ostane neporažena na svom terenu. Verovatno će Valverde izvesti kombinovani sastav kako bi odmorio neke igrače u ovom zgusnutom rasporedu, pogotovo jer je prvo mesto obezbeđeno, a da li u Interu mogu već sada da se raduju nakon ovakve izjave Valverdea?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Monday, 10.12.2018
01:45

Bilo bi korektno da daju sve od sebe. Stvarno se nadam da ce Inter u osminu finala.

avatar
P. S.
Monday, 10.12.2018
00:18

Da sam na njegovom mestu i da zaista želim pobedu za 'moj' tim (ako je to Barsa?) bez razmišljanja bih podneo ostavku i to i dokazao.