Valensija u Vigu nastavila lošu seriju

Autor: Milovan Longinov
subota 21.04.2018.
18:05
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika na Balaidosu.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Selte i Valensije remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u 34. kolu La Lige.

Valensija je povela golom Santija Mine u 59. minutu, posle nove asistencije Guedeša.

Ipak, prednost gostiju trajala je svega četiri minuta, pošto je u 63. Vas asistirao za Gomeza koji je postavio konačnih 1:1.

Valensija je imala veliku priliku da dođe do pobede u samom finišu meča, Feran Tores je ostao sam ispred golmana, ali se spetljao, a ni Kondogbija nije mogao bolje da odreaguje posle odbijene lopte.

Valensija je sada vezala tri utakmice bez pobede, posle poraza od Barselone i Hetafea, ali je i pored toga ostala na sigurnom četvrtom mestu sa dva boda manje od Real Madrida.

Selta je ostala tačno na sredini tabele, na 10. poziciji sa 45 bodova, ali nije realno da očekuje plasman u Evropu, pošto Viljareal ima šest više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HALAMADRID1233
Saturday, 21.04.2018
18:33

Kako su Betis pljuvali što previše prima golova,pa i primali su ih puno,ali oni imaju pet pobjeda za redom bez primljenog gola!Zbog toga i zaslužuju Evropu!Zamislite da je Sebaljos ostao tamo i ove sezone,pa Betis bi kidao!

avatar
Stefoon
Saturday, 21.04.2018
18:07

Ne mogu da verujem da od 6 kanala SK koliko ih imam ni na jednom nisu prenosili utakmicu, prenose je**ni tenis, ragbi i ostale gluposti a ove utakmice nije bilo.