Valensija posustaje, Viljareal slavio na 'Mestaji'

Autor: Boban Filipović
subota 23.12.2017.
18:13
Izvor: Sportske.net

Ovog vikenda sve ide na Barsinu vodenicu...

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Espanjol je sinoćnom pobedom nad Atletikom dao vetar u leđa gradskom rivalu, Barsa je u 'El Klasiku' demolirala Real na 'Bernabeu', a sjajan vikend za Katalonce zaokružen je pobedom 'Žute podmornice' u Valensiji.

Pao je samo jedan pogodak na meču, postigao ga je Karlos Baka u 24. minutu meča, a na osnovu viđenog a terenu mogla je da padne kiša golova.

Najzaslužniji što se to nije desilo je golman Viljareala Serhio Asensio, koji je imao nekoliko fantastičnih intervencija krotivši pokušaje Zaze i Montoje, a saveznika je imao i u prečki, kada je Gabrijel bio ajviši u skoku posle kornera početkom drugog poluvremena.

Šanse Valensije da može da izbegne poraz su znatno umanjene zbog nervoze Simonea Zaze, koji je na isteku sata vremena poslat na tuširanje, pošto je zaradio dva žuta kartona za dva minuta - prvi zbog rigovora, drugi zbog 'pokušaja ubistva' Bakambua.

Imaće 'Slepi miševi' i prigovora na suđenje, oštećeni su za nedosuđen penal kada je Trigeros igrao rukom pred svojim golom.

U finišu je i Viljareal ostao sa desetoricom jer je i Trigeros pocrveneo zbog dva žuta kartona, usledio je nov talas ataka Valensije, na drugoj strani je Čerišev propustio priliku da sve reši, a poslednje uzbuđenje zbilo se pred golom gostiju kada je golman Neto otišao na izlet u protivnički šesnaesterac, ali loše zahvatio loptu, pa je ostalo 0:1.

Reprezenativac Srbije Atnonio Rukavina je odigrao ceo meč, igrao je levog beka, Nemanja Maksimović je poraz Valensije odgledao sa klupe za rezerve.

Valensiji je ovo drugi uzastopni poraz, treći u poslednja četiri kola i sada je zaostatak za vodećom Barselonom čak 11 bodova. Viljareal će ostati šesti na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lecter
Saturday, 23.12.2017
19:40

Valensija u velikom padu. Oni da su i bod uzeli opet ne mogu da se bore za titulu i njihova realnost je 4 mjesto.