Valensija osetila slast pobede u Madridu

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 10.11.2018.
18:06
Izvor: Sportske.net

"Slepi miševi" nisu ni blizu onim partijama od prošle sezone.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Hetafe je dočekao Valensiju, a kada Valensija igra ove sezone, gotovo sigurno gledamo utakmicu bez pobednika! Ovoga puta nije tako, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

Šta se desilo sa atraktivnom igrom Valensije koja ih je krasila do pre samo nekoliko meseci? Igrali su prelep fudbal, "na gol više", a sada gledaju samo da izbegnu poraz. Dovoljno govori i gol razlika od 8:9 na 12 odigranih utakmica.

Domaćin je bio bolji u ovom duelu, ali nisu uspeli da savladaju očigledno umornu Valensiju, koja je pre samo par dana igrala meč sa Jang Bojsom u okviru Lige šampiona. Ipak, to nije opravdanje za ovoliko neuspeha "Slepih miševa" u ovoj sezoni. Nova utakmice, novo mučenje za "Slepe miševe", ali su ipak uspeli na kraju da odnesu vrlo važnu pobedu iako su bili u podređenom položaju gotovo čitac meč.

Domaćin je uputio čak 17 udaraca ka golu Valensije, ali samo 3 su išla u okvir gola. Nisu imali sreće igrači Hetafea da savladaju Neta, a onda je u 80. minutu usledila ogromna greška Bruna Gonzalesa koji je napravio penal i dobio drugi žuti karton, pa je morao da napusti igru. Udarac sa bele tačke je izveo Pareho, koji je preciznim udarcem doneo toliko željenu pobedu gostima.

Ova pobeda bi mogla da donese totalni zaokret u ovoj zaista lošoj sezoni. Upisali su tek drugu pobedu u sezoni, a pored toga imaju još osam remija i dva poraza na 12 odigranih mečeva.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke