Valensija nastavila poteru za Barsom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.12.2017.
22:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije brzo su prebrodili poraz u prethodnom kolu Primere.

EPA-EFE/Kai Foersterling
EPA-EFE/Kai Foersterling

Povezane vesti

U okviru 15. kola španske Primere, "Slepi miševi" su na svom terenu savladali Seltu rezultatom 2:1 (1:0).

Poveli su u 28. minutu strelac je bio Zaza. Italijan je odlično skočio na prvoj stativi posle kornera Pareha i snažnim udarcem glavom savladao Alvareza za 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je već u prvom minutu nastavka Selta poravnala. Lopta se srećno odbija do Jaga Aspasa, koji sa samo par metara lako šalje loptu u mrežu domaćina za 1:1.

Igrao se 81. minut, kada je Maljo skrivio jedanaesterac, a siguran realizator za domaći sastav bio je kapiten Dani Pareho, Valensija je ponovo povela.

Ispostavilo se da je iskusni vezista tako postavio i konačan rezultat, Unzue je pokušao da razmrda redove svoje ekipe uvođenjem Mora i Gvidetija, ali promene rezultata nije bilo, Valensija je upisala nova tri boda na "Mestalji".

Nakon 10. pobede u sezoni, Marselinovi puleni su drugi na tabeli španske Primere sa dva boda manje od Barselone, ali i utakmicom više od Katalonaca, dok je Selta nakon ovog poraza 10. sa 16 bodova manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 10.12.2017
00:55

Nije im trebao kiks prosle sedmice sa igracem vise, ali neka im je sa srecom do kraja pa sta bude.

avatar
World is.... REAL
Sunday, 10.12.2017
01:20

Niko sigurno nije hteo da kiksne od igraca u Valensiji. A i niko ko igra fudbal ne zeli da gubi. Njima nije igrao Guedes, a jako je vazan. Sem toga, Hetafe nije ni malo naivan kod kuce. Barsa i Real su osvajali bodove tamo tek posle 80. minuata a Atletiko je cak i remizirao. (za ovo sa Atletikom nisam bas najsigurniji)