Valensija imala šansu da dovede Paketu, i to za "siću"

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 11.10.2018.
21:45
Izvor: Sportske.net

Da li će se čelnici Valensije kajati zbog ovog propusta?

EPA/GEORGIOS KEFALAS
EPA/GEORGIOS KEFALAS

Povezane vesti

Mediji su preneli da je sve gotovo, da je Milan završio posao oko dovođenja Lukaša Pakete, veznog fudbalera Flamenga koji je ćak zabeležio i 2 nastupa za reprezentaciju Brazila.

Kako prenose mediji, on će u Brazilu obaviti medicinske preglede, a u januaru će potpisati ugovor sa Milanom koji je za ovog dvadesetjednogodipnjeg vezistu izdvojio 35 miliona evra.

Brojni klubovi su želeli ovog fantastičnog igrača Flamenga, među njima su i Barselona i PSŽ, ali niko nije imao priliku kakvu je imala Valensija. Barselona je nakon Mundijala nudila 25 miliona evra za ovog igrača, ali su izgubili bitku od italijanskog kluba.

Kahe Mota, čovek koji je blizak Flamengu je dao izjavu kako je Paketa mogao da napusti Brazil još prošle godine.

Naime, Flamengo je prošle godine želeo da dovede Dijega Alveša, tadašnjeg golmana Valensije. Na kraju su i uspeli da se dogovore sa Valensijom i da vrate ovog iskusnog golmana u Brazil.

Međutim, ono što će se verovatno ispostaviti kao velika greška Valensije je upravo ovaj mladi fudbaler, Paketa. Dok su trajali pregovori oko Alveša, Flamengo je u jednom trenutku ponudio mladog Paketu. Valensija je mogla da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa na kraju pozajmice. Cena otkupa koju je Flamengo tražio je iznosila 12 miliona evra. Valensija je to odbila, a ako sada uzmemo u obzir da je Milan Paketu platio tri puta više, izgleda kao da su "Slepi Miševi" baš pogrešili.

Lukas Paketa

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Friday, 12.10.2018
06:51

Vreme će pokazati

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 11.10.2018
22:28

Kako volim ovaj grb:-D Mi cemo Paketu platiti mozda i 45 jer ide i 10 miliona na ime bonusa, pokazace vreme o cemu se tu radi, nadam se najiskrenije...

avatar
Südkurve München
Thursday, 11.10.2018
21:53

Mogli su dovesti Vidala za 18 miliona i vratiti Bernata za 5 miliona, toliko su ih nasi prodali Barsi odnosno Parizu