Valensija bolja od Betisa, novi trio je u modi - "SSR"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.03.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije slavili su na svom stadionu protiv Real Betisa.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

"Slepi miševi" su sa 2:0 (1:0) nadigrali Real Betis na svojoj "Mestalji", u okviru 27. kola španske Primere.

Igrao se 23. minut, kada je Gonsalo Guedeš polao predivan pas ka Rodrigu, brzonogi Španac je pobegao čuvaru, namestio se na udarac i levom nogom poslao loptu iza leđa Adana.

Interesantan je podatak, da je ovim pogotkom Rodriga, Valensija postala prvi tim koji ove sezone u Primeri ima tri fudbalera sa dvocifrenim brojem golova.

U tom trenutku 11 golova je imao Santi Mina, po 10 Simone Zaza i pomenuti Rodrigo Moreno. Nema više "MSN" trija, "BBC" nije na svom nivou, pa je sada u modi "SSR" trio sa "Mestalje".



Ipak, jedan od članova ove velike trojke Valensije, Santi Mina, samo 10ak minuta nakon gola je morao da napusti teren, a Marselino je u igru umesto njega poslao Zazu.

To je bio dobar potez trenera Valensije, kako je Zaza nakon samo dva minuta igre u drugom poluvremenu povisio prednost "Slepih miševa", nakon vrhunske asistencije sve boljeg Žofrija Kondogbije.

Zaza je tako došao do 11. gola ove sezone, pa je tako izjednačio i svoj najbolji skor u dosadašnjem toku karijere, po broju postignutih golova u jednoj takmičarskoj godini (11 - Sasuolo).



U nastavku smo videli lepu intervenciju Neta nakon šuta Hoakina, da bi u 76. minutu Mark Bartra postigao gol za 2:1, ali je on poništen zbog faula koji je načinio bivši fudbaler Barselone i Dortmunda.

Samo dva minuta nakon toga, sve sumnje je mogao da otkloni Kokelan, ali je njegov udarac ukrotio Adan, odličnom intervencijom.

U samom finišu je Neto sprečio dramu, Loren je izašao sam pred golmana Valensije, ali je Brazilac odlično intervenisao, te je mreža "Slepih miševa" ostala netaknuta.

Valensija nakon ovog trijumfa ostaje na četvrtom mestu sa 53 osvojena boda, dok je Betis deveti sa 16 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Monday, 05.03.2018
00:00

Кад год видим Зазу, сетим се оног пенала и кренем да се смејем као манијак...

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 04.03.2018
23:42

Ukanalise me timovi iz Valensije. Na prvom tiketu odigram keca na Levante,3.25 kvota i oni ga primise u nadoknadi a bilo 1:0. Sad cekam da Valensija postigne ili primi gol,omasise par prilika a Betis je uvaljao dva komada samo sto su bili neregularni : )