Valdes kao trener - "Egocentrik, kao da igra FIFU, ponaša se kao da smo gov**!"

Autor: Stefan Matić
subota 05.12.2020.
13:08
Izvor: Sportske.net

Ne tako lepe reči o legendi Barselone.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Viktor Valdes se povukao iz fudbala 2017. godine, španski golman ostaće upamćen kao deo generacije koja je gospodarila Evropom. Ponikao je u Barseloni koji je napustio 2014. godine, kasnije prelazi u Mančester Junajteda, potom slede epizode u Standardu iz Liježa i Midlzbrou gde je okačio kopačke o klin.

Rešio je da se oproba u trenerskom poslu.

Prvo je bio u Mortalezi a onda i u Barsi gde je vodio omladinske selekcije no nije se proslavio.

Početkom jula preuzeo je Hortu, klub iz Barselone nastupa u trećoj ligi, ali Valdes i dalje pokazuje svoju ekscentričniju stranu koju smo mogli videti i tokom golmanskih dana. Bivši fudbaler Horte Serđi Moreno priča kako je to kada vas Valdes trenira, on još dvojica saigrača su skoro ostali bez posla.

"Bili smo u teretani i na kraju sezone Viktor je ušao i rekao nam kako nismo više u njegovim planovima. Da nismo to što traži u fudbalerima. Rekao nam je da pokupimo naše stvari i odemo, da nećemo trenirati pošto želi da dovede druge igrače. Fali mu skromnosti i egocentrik je. On misli da igra FIFA, kao da smo mu mi igrači tek neke karte. Mi smo ljudi pre svega, sa Valdesom sam se osećao tretiranim kao gov**. Ja živim od ovog i kako sada da plaćam svoje obaveze?",izjavio je Moreno za Marku.

Valdes je imao i probleme u Barsi kao trener omladinaca, bivši golman reprezentacije Španije ne deluje kao čovek kadar da ostavi utisak i pored terena.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Saturday, 05.12.2020
14:50

Najveca rupa Barse ikada. Eh da smo u tom periodu imali Ter Stegena, vezali bi barem dve LŠ.

avatar
Marco Popovich
Saturday, 05.12.2020
19:42

Imao srece samo sto je imao Pujola ispred sebe