Vaha uputio pitanje Pepu, šta bi da vodi Gengan?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 02.12.2018.
00:01
Izvor: Sportske.net

Došao je na klupu Nanta i uspeo da preporodi tim.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nant igra sve bolje, sve to zahvaljujući legendi kluba Vahidu Halihodžiću.

On je doveo "Kanarince" do 10. mesta na tabeli, iako su bili u zoni ispadanja.

U izjavi za francuske medije govorio je o prethodnom treneru istakavši da nije dobro kritikovati.

"Lako je kritikovati, ali način na koji je Kardoso igrao nije funkcionisao. Svi imaju viziju igre, ali šta to znači ako ne stvaraš šanse? Uzeću za primer Gvardiolu, odličan je trener, ali da je došao u Dižon ili Gengan, sumnjam da bi pričao o posedu lopte", rekao je Halihodžić.

Pep je u svojoj karijeri vodio samo one najbogatije klubove, da li bi nešto mogao da napravi sa pomenutim Dižonom ili Genganom?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Sunday, 02.12.2018
12:48
avatar
RedDevil612989
Sunday, 02.12.2018
12:19

Pep jeste dobar trener ali upravo je problem to sto uzimas ekipe koje su najbogatije u svojoj ligi. Ne osporavam ga, napravio je masineriju od sitija ali jednostavno se nije nigde uhvatio angazmana ekipe sa ogranicenim igrackim i finansijskim kadrom.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 02.12.2018
10:33

Ovo je toliko prevazidjena tema. Neki treneri su jednostavno stvoreni da vode velike klubove, imaju harizmu, autoritet, rodjeni su pod srecnom zvijezdom. Gvardiola jeste vodio samo velike timove ali je isto tako i osvajao trofeje u 3 od 4 najjace lige svijeta i konstantno igra zavrsnicu LS. Ako neko misli da su samo bitne pare da bi osvajao trofeje grdno se vara. Primjera radi, imali su u Celziju i Murinjo i Anceloti i Boas velike budzete pa je na kraju LS osvojio Di Mateo,je li bolji trener od njih? Isto tako, je li Anceloti losiji trener jer je osvojio LS 3 puta i jer je trenirao samo najbogatije klubove od Simeonea i Klopa koji nikada nisu osvojili LS. P. S. I Emeri je osvajao trofeje sa Seviljom sa skrimnim budzetom pa je dosao u PSG, imao neogranicen budzet i popio otkaz.

avatar
JC\'90
Sunday, 02.12.2018
08:39

Pa vrhunsmi trener nece da trenira prosecne klubove, a kamoli ispod proseka. On se dokazao sa klubovima od kojih se ocekuju titule i pobede, on to i radi. Mogu da ga potcenjuju koliko hoce ali rezultati stoje iza njega.

avatar
conecorleone
Sunday, 02.12.2018
02:06

Glupo poredjenje,covek je za najvise domete iza koga mora da stoji jak klub i dobri igraci,opet osvaja trofeje i igra vrlo dobar fudbal a sa takvim nizerazrednim igracima dizona Gvardiola pao u depru i batalio fudbal.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 02.12.2018
01:36

Sve dok bude Pep dobro vodio najbogatije klubove, nikada neće ni doći u priliku da vodi one siromašne.