Uzbuna u Barseloni - Valverde ima više od devet života, stiže Francuz za mir u kući!

Autor: Stefan Matić
petak 10.01.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Katalonci nisu najbolje počeli novu godinu.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Mesi i drugari su zabeležili drugi neuspeh u novoj 2020. godini.

Posle remija sa Espanjolom (2:2) u derbiju Katalonije, Valverdeovi izabranici su doživeli sinoć spektakularan poraz u polufinalu Superkupa Španije. U Džedi je slavio Atletiko Madrid rezultatom 3:2, Barselona je povela, bila su joj poništena čak i dva gola posle VAR pregleda, Simeoneovi momci su bili bolji tih zadnjih deset minuta kada se računa.

Spekulisalo se da je to to od Valverdea, ali trener je dobio novo poverenje i podršku od svojih pretpostavljenih. Po pisanjima španskih medija predsednik Bartomeu je pohvalio igru, što znači nastavak saradnje sa Baskijcem.

Sa druge strane januarski planovi su tu, može se desiti zamena Francuz za Francuza na istoj poziciji.

Samjuel Umtiti se sve više povezuje sa odlaskom sa "Nou Kampa", navodno postoji interesovanje premijerligaša, Mančester Junajted je jedan od njih. Barselona bi u tom slučaju posegla za Upamekanom iz RB Lajpciga.

Mlađi Umtitijev kolega je procenjen na 55 miliona evra, Arsenal se prvi zainteresovao za štopera "bikova", ali ih je cena udaljila od stvaranja francuskog tandema na leto dolaskom Salibe.
 
Mesi je sinoćni poraz nazvao plodom "dečijih grešaka" pošto su bacili 80 odličnih minuta u vodu. U nedelju dočekuju Granadu na "Kamp Nou" za očekivati je prvu pobedu u 2020-oj, ali deluje da je to ta godina koja će ostaviti Valverdea bez posla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 10.01.2020
15:34

Ali dobro, 'dečije greške' su sasvim normalne i očekivane sa obzirom da u veznom redu i odbrani čak trojica fudbalera imaju ispod 30 godina. Sve će to biti puno bolje za 10-ak godina, kada to već budu iskusni igrači, naravno pod uslovom da zadrže trenera i da ostanu svi na okupu.

Za ovako jeftin, mlad i neiskusan tim igra je za svaku pohvalu, ako zanemarimo neke sitnice i nebitne detalje poput toga da je očajni Atletiko na celoj utakmici imao manje od 10 pokušaja napada, od čega su samo 5 puta izlazili 1 na 1 sa Netoom i postigli jedva 3 gola.

Najvažnije je u ovim trenucima dati bezrezervnu podršku treneru, jer samo on može doneti spektakularne utakmice poput ove sinoć ili onih u Rimu i na Anfield-u.

avatar
NikkiCFC
Friday, 10.01.2020
21:59

Nisam citao tekst, pretpostavljam da je Blan u pitanju? Pa nije lose resenje.

avatar
Medison
Friday, 10.01.2020
14:13

Odlican posao, Upamekano obecaje

avatar
BlueBoy84
Friday, 10.01.2020
12:34

Neće to Mesi dozvoliti, kao ni odlazak Pikea

avatar
esadesad samoesad
Friday, 10.01.2020
12:21

Sprdnja sramota, ovi ljudi koji vode Barsu, oni su nesposobni, imati Mesija, a dozvoliti da se Roma i Liverpul sprdaju sa Barsom. Valverde je odavno trebao biti bivsi trener. Zao mi je sto Atletiko nije postigao i cetvrti gol, sramota sramota, sramota