Užasne vesti za Sančeza, SOS Ibra?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.10.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net

Situacija gora nego što se pretpostavljalo, Inter bez rotacije, šta je rešenje za januar?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Aleksis Sančez će dugo odsustvovati.

Najnovije vesti su da danas putuje u Barselonu, kod specijaliste Kugata, videćemo hoće li biti potrebna operacija. Desilo se najgore, taman je počeo da igra, bio je motivisan, povredio se protiv Kolumbije, u pitanju članak, izgleda da su stradali ligamenti.

U tom slučaju, čeka ga pauza od nekoliko meseci. Junajted i Inter su se dogovorili da poslušaju preporuku lekara, bez obzira na želju Sančeza da se što pre vrati.

Konte sada nema rešenja, ostao mu je roviti Lukaku i naravno Lautaro Martinez.

Drugih špiceva nema, pa će morati da pruži šansu mladom Sebastijanu Espozitu dok ne nađe u januaru rešenje. Povredili su se i Sensi i D'Ambrozio, pa se Interovi problemi gomilaju.

Ko bi mogao da dođe u obzir od pojačanja na zimu.

Pominje se Mandžukić, ali on je blizu dogovora sa Junajtedom, zatim Ibrahimović koji bi radi prihvatio povratak u Evropu, ali i Žiru kome je dosadila uloga džokera u Čelsiju.

Konte traži pojačanja, sada nema šanse da pravi bilo kakve rotacije, ima smanjen fond igrača, a iza ugla čekaju mečevi sa Sasuolom, Dortmundom (dve utakmice u Ligi šampiona), gostovanja u Breši i Bolonji, kao i protiv "Bikova" u Torinu. Doduše, nema derbija, ali če do sledeće pauze Konteov tim odigrati sedam mečeva za tri nedelje pa je sasvim jasno koliko će problema imati zbog nemogućnosti da odmara neke fudbalere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 16.10.2019
10:09

Tu je Politano mada ga Konte ne koristi puno. Tek sada vidimo kakav smo propust napravili sa Dzekom, propustili smo zbog 4-5 miliona vrhunskog golgetera.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 16.10.2019
12:07

Lukaku kad se adaptira na Italiju i Inter ce biti top strijelac uopce ne sumnjam

avatar
sasa lesa
Wednesday, 16.10.2019
19:00

U pravu si ali nije on hteo da dođe u Inter, da je pritisnuo Romu ovi bi spustili cenu. A Politano bi meni stalno igrao, Konte nije normalan što ga drži na klupi..