Uvertira za veliki derbi, Mane odgovorio Pepu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 07.11.2019.
14:38
Izvor: Sportske.net

Senegalac spreman na sve za pobedu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naredne nedelje nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, na "Enfildu" gostuje Mančester Siti. Poraz "građana" bi odveo Klopov tim na devet bodova prednosti, dok bi Siti pobedom učinio ovu trku još neizvesnijom.

Ranije tokom nedelje imali smo "rat saopštenjima" između Gvardiole i Klopa zbog optužbe Katalonca da Sadio Mane voli da simulira. Posle izjava oba tima, došla je na red i izjava "optuženog".

"To je pametan potez sa njegovoe strane, skrenuo je pažnju i na sudije. Ja ću nastaviti sa svojim igrama, ne obraćam pažnju na njegove reči. Daću sve od sebe da pomognem timu. Ako se pojavi mogućnost za penal naravno da ću simulirati. Ako mi to omogući penal što da ne? Ali tačno je ono što je Jirgen rekao, ja ne simuliram. Postojao je kontakt protiv Aston Vile", izjavio je Senegalac.

Mane ove sezone igra u fantastičnoj formi, na šesnaest utakmica ima deset postignutih golova. Senegalac će biti jedan od igrača u centru pažnje tokom nedeljnog derbija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
murjak
Saturday, 09.11.2019
12:12

Ovaj VAR je napravio jednu jako lošu stvar a to je da se na usporenim snimkama vidi "Kontakt" između dva igrača, a u 50 % slučajeva to nije kontakt za najstrožu kaznu! I ne može mi reći da je kontakt kojeg je napravio Jorginho na tekmi protiv Ajaksa, kontakt za penal!

avatar
_mladen_
Thursday, 07.11.2019
21:36

Mnogo se bre ovaj Pep brine za Liverpul i njihove igrace, neka gleda ove svoje sta rade.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.11.2019
20:31

Da, bilo je kontakta ali fudbal je kontakt igra i nije svaki kontakt prekrsaj posebno ne u 16m. Ni protiv Lestera ni protiv Totenhema nije bilo penala po meni je je vise Mane inicirao kontakt. Sve u svemu Liverpul od kraja avgusta nije dobio utakmicu u ligi da kazes razvalili protivnika nema dileme bili bolji. Od tada sve preokreti, jedan gol razlike, kasni golovi sreca. Apsolutno ni po cemu ne zasluzuju da budu toliko ispred nas, Sitija i Lestera jer su sve 4 ekipe tu negde po kvalitetu i prikazanom i ako bude pravde tamo od Nove godine da svi udjemo sa isto bodova u borbu za titulu pa ko bude bolji.

avatar
Real Only
Thursday, 07.11.2019
17:46

Kako bi voleo da da gol i legne ispred Pepa, kao Suarez ispred Mojesa nekada!

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 07.11.2019
16:19

Odlican igrac, ali kako ga nije sramota otvoreno da prizna simuliranje? Nema vise ni malo srama danas