Utakmica sezone u Čempionšipu: Bristol - Hal 5:5!

Autor: Boban Filipović
subota 21.04.2018.
18:28
Izvor: Sportske.net

Kakav meč!

Beta/AP Photo/Garry Jones
Beta/AP Photo/Garry Jones

Povezane vesti

Praznik fudbala na "Ešton Gejt" stadionu u Bristolu u okviru 44. kola Čempionpipa.

"Crvendaći" su u nadoknadi iščupali bod, iako su na manje od dvadeset minuta pre kraja imali dva gola prednosti.

Palo je čak deset golova, a osim goleade meč su obeležili preokreti.

"Tigrovi" su poveli preko Vilsona u 16. minutu, ali je domaći sastav do odlaska na odmor preokrenuo rezultat u svoju korist. Pak je u 37. minutu poravnao, a tri minuta kasnije Didiu pogađa za 2:1.

Posle sedam-osam minuta u nastavku Senegalac Didiu svojim drugim golom donosi dva gola prednosti Bristol sitiju, međutim, tri minuta kasnije Hal smanjuje na 3:2 zahvaljujući autogolu Fildinga.

Sredinom drugog poluvremena "crvendaći" ponovo dolaze do dva gola prednosti, Rid je bio strelac, ali "tigrovi" sa tri gola u razmaku od 15 minuta dolaze na prag pobede.

Vilson je u 72. minutu smanjio na 4:3, rezervista Abel Ernandez u 81' poravnao na 4:4, a Kembel na asistenciju Grosickog preokreće na 4:5.

Ipak, Bristol u trećem minutu nadokande uspeva da izbegne poraz, Brajan je postigao deseti gol na utakmici na asistinciju Didiua i postavio konačnih 5:5.

"Crvendaći" jesu uspeli da izbegnu poraz, ali ostaće veliki žal jer da su pobedili bili bi samo bod daleko od plej-of zone.

Kada je reč o borbi za plej-of, Midlsboro je u direktnom duelu bio bolji od Derbija u gostima (1:2) i najverovatnije će se naći u doigravanju.

Najubedljivije pobede ovog popodneva zabeležili su prvak Čempionšipa Vulverhemton i četvrtoplasirana Aston Vila. "Vukovi" su odigrali poker u Boltonu (0:4), a "Vilijani" u Ipsviču (0:4).

Sanderelend je ispao iz Čempionšipa u treću ligu pošto je izgubio derbi začelja od Burtona na svom 'stadionu svetlosti'. 'Crne mačke' su u prvom poluvremenu povele preko MekNera, ali su iskusni Daren Bent i Bojs u poslednjih pet minuta preokrenuli na 1:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 21.04.2018
18:38

Sta se desava sa Sandrlendom,bolje da su ispali iz PL pre 5 godina,pa da mogu da se restartuju.Sad imaju velike probleme,cisto sumnjam da ce uspeti da se vrate sledece sezone u Championship.