Utakmica sa Interom presudila, poznata sudbina Di Frančeska!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.12.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

"Vučica" nije uspela da ostvari trijumf protiv "Neroazura", ali izgleda da to neće biti problem.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Roma sinoć nije imala sreće pošto je remizirala sa Interom 2:2.

Opšti je utisak da je desetkovana "Vučica" bila bolji rival, a jedan od razloga tome je možda i činjenica da su igrali za svog trenera.

Naime, Italijani su otkrili da bi eventualni poraz od Intera značio i otkaz Euzebiu Di Frančesku, ali se sada situacija znatno promenila.

Tutosport javlja da je njegova pozicija za sada sigurna zbog remija na Olimpiku, te da uprava neće menjati ništa barem do Nove godine.

"Vučicu" u 2018. godini čekaju između ostalog i gostovanja Juventusu i Parmi, pa bi rezultati u tim utakmicama mogli da skroje sudbinu trenera rimskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 03.12.2018
16:10

Pa sta je ta uprava napravila pametno za klub Nista Ok doveli su mlade igrace ali to je buducnost a sta sad da Eusebio radi ???

avatar
Uncle Fester
Monday, 03.12.2018
15:40

Što će trener, menadžment mu je oslabio tim od prošle godine, iako su svi pisali o strašno dobrom poslu koji je "čarobnjak" Monći uradio ljetos dovodeći 10-15 novih igrača i svi su pričali kako će Roma juriti na titulu, ali meni je i tada jasno bilo da sva ljetošnja pojačanja su samo neki talentovani klinci koji će možda nekad biti veliki igrači a možda i neće, i da svi zajedno ne vrijede kao Naingolan i Strotman!!! Prodajom Naingolana i Strotmana i uz De Rosija koji više nije ni za Seriju B, cijeli srednji red Rome je obezglavljen ove godine i nije ni čudo što loše igraju. Ovaj tim još jedino u "vrhu tabele" drži Džeko koji je pola tima!!!