Uskoro otvaranje prelepog Totenhemovog stadiona!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.03.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Dugo se na ovo čekalo u londonskom klubu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako je obelodanjeno na zvaničnom sajtu Totenhem Sparsa, organizovane su dve test utakmice pred otvaranje novog stadiona.

Za 24. mart zakazan je duel između U18 ekipa Totenhema i Sautemptona, dok će 30. marta na novom stadionu "Pevaca" biti odigran meč legendi kluba iz Severnog Londona.

Još uvek nije poznat tačan datum kada će se otvoriti stadion iz više razloga.

Čeka se da Brajton najpre odigra četvrtfinalnu utakmicu FA kupa sa Milvolom 17. marta, ukoliko "Galebovi" slave, Totenhem će novi stadion otvoriti trećeg aprila protiv Kristal Palasa, da bi duel sa Brajtonom na novom stadionu bio zakazan za 23. ili 24. april.

Ukoliko ipak Brajton izgubi od londonskih "Lavova" u četvrtfinalu FA kupa, oni će imati čast da gostuju na otvaranju novo stadiona šestog ili sedmog aprila, u zavisnosti od rasporeda Lige šampiona, kako su Sparsi izborili plasman u četvrtfinale, da bi utakmica sa Palasom bila pomerena za 23. ili 24. april.

Kako stoje stvari, Sparsi bi i svoj duel četvrtfinala Lige šampiona mogli da igraju na novom stadionu, videćemo koga će im za rivala dodeliti žreb, ali je svakako želja čelnika kluba da se stadion otvori utakmicom Premijer lige.

OVDE možete pogledati kako izgleda novi stadion Totenhem Sparsa.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke