Uskoro novi potpis na Nou Kampu, ništa od Mesijevog "veta"?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.03.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ili Argentinac nije baš svemoćan ili se radi samo o glasinama.

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

I pored glasina da Leo Mesi nije naročito oduševljen činjenicom da je Mark-Andre ter Štegen na golu Barselone, katalonski Sport prenosi da je klup spremio novi ugovor za 27-godišnjeg čuvara mreže.

Ter Štegenov ugovor sa Barsom ističe 2022. godine, pa je oko na Nemca bacio i Čelsi koji očajnički želi da pronađe zamenu za Kepu koji ne blista u Londonu.

Čelnici "blaugrane" su već obavili nekoliko razgovora sa Nemcem, ali trenutno najveću prepreku predstavljaju finansijski zahtevi golmana.

Reprezentativac Nemačke želi da postane jedan od najplaćenijih igrača u klubu, pa ostaje da se sačeka odgovor Barse na takav zahtev.

Ter Stegen velika

Mnogi smatraju da je uz Mesija, Ter Štegen trenutno najbolji fudbaler Barselone i da zaslužuje novi ugovor koji bi, prema nekim navodima, trebalo da traje do leta 2024. godine.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 10.03.2020
22:51

Ma kakvi ništa od veta... ništa od ugovora, ništa od plate, ništa od ostanka Ter Stegena u Barsi, on se može smatrati bivšim igračem Barse. Koga kog Messi nije želeo u Barsi taj nije mogao da dođe (poput Grizmana, Junior Firpa itd.) ili je oteran (poput Andre Gomeša, Ibre, Vilje itd.). Kada Messi kaže da mu dovedu Neymara, Aguera itd. nema šanse da se to ne urade i to odmah... :D:D:D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 10.03.2020
19:42

To su svi znali, da Mesi nije glavni, vec da u Barci postoji uprava, prem da ta uprava nije kako treba ali ona odlucuje! Koji klub hoce da proda svog najboljeg golmana i ne samo naj boljeg u barci vec jedan od naj boljih na svetu? To se znalo ali novinari pisu kojesta a mi to znamo! Jedino da neko ponudi otkupnu klauzulu ta da nijedan klub nemoze da spreci igraca da ode! Ovde nije taj slucaj, Ter Stegen ce ostati u Barci!

avatar
ixyco96
Tuesday, 10.03.2020
19:31

tacno. zasluzio je