Uprava rekla svoje, čini se da je sve poznato oko statusa Solskjera

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 09.12.2020.
22:48
Izvor: Sportske.net

Očigledno da Liga šampiona nije presudan faktor.

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

Rukovodstvo Mančester junajteda uvereno je da je klub na pravom putu sa menadžerom Ole Gunarom Solskjerom, prenosi Gardijan.

Samo dan nakon eliminacije iz Lige šampiona porazom na gostovanju Red Bul Lajpcigu, na Old Trafrodu je glavna tema bio status mladog norveškog stručnjaka.

Bez obzira na uzlazan trend rezultata u Premijer ligi, nastavak takmičenja u Ligi Evrope je nešto čemu se nisu nadali u klubu.

Munjevito je posle poslednjeg sudijskog zvižduka na istoku Nemačke pokrenuta tema smene trenera koji je skoro dve godine u klubu.

Već danas jedan od najkredibilnijih medija na Ostrvu prenosi da informaciju da je Solskjer dobio puno poverenje kluba.


Junajted će na proleće igrati 1/16 finala Lige Evrope, a u Premijer ligi je trenutno šesti sa pet bodova manje od lidera Totenhema uz utakmicu manje.

Seriju od četiri pobede u nizu u najjačem engleskom šampionatu pokušaće da uveće u subotu u derbiju protiv Mančester sitija na svom Old Trafordu.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 10.12.2020
02:52

Tako je, puna podrška Solseru jer on jedini osvetljava obraz Engleskog fudbala kako reče brat Lucifer.. Sto se tice LŠ to je svakako ne bitno takmicenje za braću Lucifera i Solserove bebe..

avatar
riquelme
Thursday, 10.12.2020
01:57

Cist dokaz da ih ne zanimaju titule... Vidieli su da se lepo zaradjuje i od LS plus sponzori. Pustiti ovog coveka da nastavi da radi je komedija. Evidentno je da i u PL igraju toplo hladno. Nego je luda sezona inace bi Liverpul i Siti odavno njima zapalili. Jedini bi Totenhem imao prikljucak, mozda ni oni. Raumontirao ih je Murinjo sada neka ih razmontira i Pep sa 5 razlike pa mozda i uvide da su dva ozbiljna trenera slobodno retko i ne jos dugo. Proletece im Poketinjo i Alegri onda ce se opet krpiti nekim Blanom, Tuhelom ili jos ludje nekim trenerom koji je uspesno u prvih 10 u PL svake godine.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 10.12.2020
00:39

Hahahaha, e ako su ovi normalni ja sam Dado Prso.

avatar
Uncounquered
Thursday, 10.12.2020
00:36

Mozda i padne neka znacajna titula za 10-ak godina.
United je postao biznis kompanija, tu trofeji i slava nikog vise ne interesuju...bitno je da imaju sto bolji marketing, i da se sto vise para okreće.
Bez obzira na kakav tim ima ili bude imao, OGS jednostavno nije kalibar za najvece stvari i podvige.
Neko drugi bi sa ovom ekipom dogurao barem do 1/4, a o prolasku grupe se ne bi dovodilo u pitanje.

avatar
LUZERPOOOL
Thursday, 10.12.2020
00:06

Super, zato nam se svi smeju, ali tako i treba. prvo ta uprava je za sve kriva, pa sada nece da mu daju otkaz kako nebi opet ispalo da pojma nemaju o fudbalu. Toni te sve dublje, volio bi da ispadnemo iz lige, stvarno bi se veselio.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.12.2020
00:03

Ocekivano , siguran je - zasad