Upoznajte Čelsijevu ''armiju'' igrača na pozajmicama, Dača Pantić u ''Top 10''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net

I ove godine ''Plavci'' imaju veliki broj pozajmljenih igrača, ko ima najveće šanse da se uskoro priključi prvom timu Čelsija?

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Godinama je Čelsi na meti kritika zbog svoje transfer politike, s obzirom da ima preveliki broj igrača na pozajmicama, od kojih velika većina nikada ne dobije priliku da se nametne na ''Stamford Bridžu''.

Ove sezone, ''Plavci'' imaju čak 42 fudbalera pod ugovorom, koji nastupaju kao pozajmljeni igrači u klubovima širom Evrope, a među njima je i vezista Partizana Danilo Pantić, koji ovog proleća privodi kraju već drugu sezonu u kojoj ima status pozajmljenog igrača Čelsija u dresu kluba iz Humske.

Ovom temom se danas bavio poznati britanski fudbalski portal ''Squawka.com'', koji je napravio rang listu ova 42 Čelsijeva fudbalera, na osnovu njihovog učinka u klubovima u kojima trenutno nastupaju.

Na toj listi, Danilo Pantić se nalazi na visokoj devetoj poziciji.

''Pantić je dokazao da je važan igrač za Partizan od svog dolaska, postigavši ove sezone pet golova, uz tri asistencije u Superligi, a direktno je zaslužan za još četiri pogotka (jedan gol i tri asistencije) u kvalifikacijama za Ligu Evrope'', navodi ''Squawka'' u osvrtu na 22-godišnjeg Pantića.

Na ovoj njihovoj listi prvo mesto zauzeo je 19-godišnji desni bek Ris Džejms, koji igra na pozajmici u Viganu.

''Tinejdžer je bio briljantan u Viganu ove sezone i kao desni bek, ali i u veznom redu. Navijači Čelsija ga pomno prate i već izražavaju želju da ovaj momak sledeće sezone bude prvi izbor 'Plavaca' na desnom beku'', navodi se u obrazloženju njegovog izbora na prvo mesto.

Osim Džejmsa i Pantića u ''Top 10'' Čelsijevih ovosezonskih pozajmica nalaze se još: Tami Ejbraham, napadač Aston Vile (2. mesto), Fikajo Toromi, štoper Derbi Kauntija (3.), Kurt Zuma (Everton) je tek četvrti, peto mesto zauzima ofanzivni vezista Mejson Maunt iz Derbi Kauntija, šesti je Tiemu Bakajoko iz Milana, sedmi Džejk Klark-Selter iz Vitesea (štoper), Didžon Sterling iz Koventrija je osmi, a deseti je Ola Aina iz Torina, iza devetoplasiranog Danila Pantića.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Wednesday, 08.05.2019
04:41

Kakav bre Pantic? Po meni jedna obicna panjina, verujem da nece zaigrati u Celsiju.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 08.05.2019
00:41

Dzejms, Abraham, Maunt, Zuma i Bacuaji mislim da zasluzuju sansu.

avatar
Tuesday, 07.05.2019
20:29

Mesjon Maunt nesto sto Engleska ne pamti da je od Dzo Kola imala a da je izvorni Englez,momak je bukvalno miks Modrica,De Bruina,Rojsa.....

avatar
MIlan Simic
Wednesday, 08.05.2019
01:43

Nego sta bi sa Musondom i Bejkerom?

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 07.05.2019
19:18

Gledao sam samo Mounta i mogu reci da ce momak biti opasan igrac. Definitivno mora od sledece sezone da bude u Celsiju i pruzati mu sansu polako. Abrahama nisam gledao ali statistika govori da on zasluzuje sansu ispred Morate, Zirua i Iguaina. Decko jednostavno ima predobre brojke da bi ga pozajmljivali i sledece sezone.