Upaljeni alarmi na Old Trafordu, Junajted će morati da pobedi Barsu i van terena!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.03.2019.
13:27
Izvor: Sportske.net

Sudbina veziste i dalje neizvesna.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nakon lošeg prvog dela sezone, Mančester junajted se ponovo nalazi u trci za plasman u Ligu šampiona.

I ne samo to, na Old Trafordu se i dalje nadaju da mogu do titule prvaka Evrope i pored toga što ih u četvrtfinalu elitnog evropskog takmičenja čeka Barselona.

Katalonci će imati prilike da na delu vide vezistu engleske ekipe Andera Ereru za kojeg su itekako zainteresovani, piše ESPN.

Španac ima sve bitniju ulogu u sistemu Olea Gunara Solskjera bez obzira na činjenicu da mu za nekoliko meseci ističe ugovor.

Pregovori traju još od prošle godine, ali nije bilo pomaka, pa se na Kamp Nou nadaju da bi mogli da stignu do potpisa 29-godišnjeg fudbalera.

Situaciju posmatraju i Pari Sen Žermen i Arsenal, no veruje se da bi momak koji je ponikao u Atletik Bilbau pre odabrao povratak u otadžbinu ukoliko bi odlučio da napusti "Teatar snova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 28.03.2019
19:58

Vredan i pouzdan.Samo Vudvord može da ga izgubi bez para.A Erera će pogrešiti ako ode.U Junajtedu je našao sebe i jedan je od stubova tima.

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 28.03.2019
18:32

Kakav Erera bre Barsa takvih ima na pozajmicu u svih timova sta ce im to drvo Barsa na klupi ima Coutinja Malkoma Umtitija koji su za 10 klasa bolji i nemogu da izbore u prvih 11 ovo drvo ako nije Man U nema gde da igra

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 28.03.2019
17:29

Produženje ugovora ili povratak u Atletik, treće opcije nema..

avatar
koma73
Thursday, 28.03.2019
16:46

Neće ona niđe...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 28.03.2019
14:48

Cu ovo nadaju se tituli prvaka Evrope, pa oni nisu mogli dobiti Barsu kad su bili mnogo jaci i dok ih je vodio Ferguson, rutinski gubili finala a sad se necemu nadaju kad ih vodi Smigl. Nek mole Boga da Mesi ne bude raspolozen za kartanje ili sledi poker.