Umetnost točenja piva na novom stadionu Totenhema

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.12.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

Navijači Totenhema broje sitno do otvaranja novog velelepnog stadiona koji je sagrađen na mestu "Vajt Hart Lejna".

Beta/Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP
Beta/Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP

Povezane vesti

Nadali su se navijači Totenhema da će već na početku nove sezone moći da uživaju na novom stadionu, ali su rokovi za završetak radova probijeni, pa će do prve utakmice na ovom velelepnom objektu proći još nekoliko nedelja.

Posao se privodi kraju, radi se na detaljima, a vlasnicima sezonskih karata u nedelju je bilo omogućeno da se i sami uvere u lepotu novog stadiona i sve ono što ih čeka kada bude pušten u upotrebu.

Kadrove spoljašnjosti stadiona već ste mogli da vidite OVDE, a u prilogu se nalazi kratak video sa tribina i detalj koji će mnoge oduševiti.

Proces točenja piva na novom stadionu Totenhema predstavljaće pravu malu umetnost u šta se možete uveriti ukoliko pogledate video u prilogu.




Novi stadion Totenhema moći će da primi 62.062 gledalaca, a na njemu će se igrati i utakmice NFL-a.

Za sve one koji misle da će igrači američkog fudbala uništiti podlogu i da će Totenhem igrati na "oranici" imamo sjajnu vest.

Novi stadion Totenhema prvi je u svetu sa pokretnom podlogom. Sintetička podloga na kojoj će se igrati utakmice NFL-a nalazi se na dnu, a iznad nje će se nalaziti tri sektora sa prirodnom travom koji će moći da se uklanjanju na vrlo jednostavan način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke