Umesto stopama Falkaa krenuo putem Božijim i posvetio se rep muzici!

Autor: Stefan Matić
sreda 21.10.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Od najefikasnijih napadača do još jednog imena u knjizi "šta bi bilo kad bi bilo".

gzevergrandefc.com
gzevergrandefc.com

Povezane vesti

Džekson Martinez je 2012. godine doveden u Porto kao naslednik Hulka koji je svoj put nastavio u Rusiji.

Na "Dragau" je proveo tri neverovatne sezone, redom je postizao 31, u drugoj 29 i trećoj 32 gola da bi za 35 miliona evra prešao u Atletiko Madrid.

Kod Simeonea je proveo tek sedam meseci, postigao je tek dva gola u Primeri i sebi doneo transfer u kineski Gvangžu za 42 miliona evra! Kinezi ga posle dve godine potom više puta prosleđuju na pozajmicu u Portimonense, Kolumbijac je nosio boje kluba iz Portugala čak u tri navrata.

Po isteku ugovora prelazi i za stalno u Portimonense. Potpisuje ugovor do 2022. godine januara ove godine, ali ih napušta već u avgustu zbog želje da se vrati u svoj Independiente Medeljin. Ipak po napuštanju Portugalije ne dolazi do saradnje sa željenim klubom, a od nečega mora da se živi.

Kolumbijac se okrenuo rep muzici, tačnije hrišćanskom delu rep muzike. Možete slušati njegove pesme po internetu a za njegovu privrženost religiji se znalo još od dana u Madridu. U jednom pisanju Marke za igrača se kaže sledeće - "Svi su pokušali da mu pomognu, ali niko nije znao šta se dešava u njegovom umu. Verovao je više u Boga nego u sebe".

dzekson martinez

Sada ima 34 godina, naravno u Kini je zaradio dosta novca, ali od nekadašnje želje Milana, Arsenala i ostalih evropskih velikana se očekivalo da krene drugim putem.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke