Umesto proslave, Zidan neočekivanom izjavom zabrinuo navijače Reala!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.07.2020.
15:40
Izvor: Sportske.net

Šta znače ove reči Francuza? Jednom je ovako iznenada otišao...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U danima kada ceo Madrid slavi titulu posle tri godine, Zinedin Zidan ne može da garantuje da će ostati u Realu i naredne sezone!

Na konferenciji za medije uoči poslednjeg kola, u kom Real gostuje Leganesu, Zidan je na pitanje o planovima za narednu sezonu, odgovorio:

"Niko ne može da zna šta će se desiti. Imam ugovor, volim da budem trener Real Madrida, ali u fudbalu se nikad ne zna šta donosi budućnost. U sportu se sve preokrene od danas do sutra i ne mogu da znam šta će se dogoditi",
rekao je Zidan.

Naravno, ovu vest su najglasnije preneli italijanski mediji, pošto bi Juventus verovatno bez razmišljanja otpustio Mauricija Sarija čim bi Zidan "namignuo".

Ipak, malo ko može da veruje da bi Zidan još jednom iznenada napustio Real, baš kao što je učinio maja 2018. godine, tek što je osvojio treću uzastopnu Ligu šampiona.

Podsetimo, Zidan je u prvom mandatu osvojio tri titule prvaka Evrope i jednu titulu u La Ligi, a ove godine je osvojio Superkup Španije i La Ligu, čime je na najbolji mogući način dokazao da može da vodi Real do trofeja i bez Kristijana Ronalda.

Ipak, najveći izazov će biti da nadoknadi 1:2 protiv Mančester Sitija u revanšu osmine finala Lige šampiona na Etihadu.

Sada će svu snagu preusmeriti na taj meč, koji je na programu 7. avgusta.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 18.07.2020
18:31

Sa takvim sudijskim krađama Real bi isto to 'osvojio' i bez trenera. Alžirac će svakako ostati upamćen po tome što je za njegovog mandata Real pošteno osvojio tačno 0 titula.

avatar
Offside
Saturday, 18.07.2020
15:49

Jedini razlog zbog kojeg bi otisao bi bio Perez i ta relacija odnosno sukobi.Ako se zna kako je otisao prosli put nista me ne bi iznenadilo da ode ponovo ali se nadam da nece...